Dobbelt hæder til FCM på rundens hold i Europa League

Kian Hansens bedrifter i braget mod Manchester United har givet ham en plads på ugens hold i Europa League

Kian Hansen har fundet vej til ugens hold. (Foto: Lars Poulsen)
Kian Hansen har fundet vej til ugens hold. (Foto: Lars Poulsen)

FC Midtjyllands forsvarsspiller Kian Hansen gjorde det så godt i Europa League-kampen mod de engelske giganter Manchester United, at UEFA har givet ham en plads på rundens hold i turneringen.

Det skriver UEFA på uefa.com.

Fiaskoen i Herning kan blive dyr for David de Gea, selvom spanieren slet ikke spillede. (Foto: Zuma) Europa League FCM-triumf kan koste United-stjerner halv million om ugen

Danskeren lukkede torsdag aften effektivt af for Manchester Uniteds hurtige angribere, og det er altså ikke gået ubemærket hen.

Selvom landsholdsspilleren er eneste FCM-spiller på rundens hold, så er der indirekte endnu mere hæder at høste for midtjyderne.

Der er nemlig også blevet plads til englændernes reservemålmand Sergio Romero, der måtte træde til, da David de Gea blev skadet under opvarmningen.

Umiddelbart en kraftig svækkelse, men med tre klasseredninger på afslutninger fra netop Kian Hansen, Paul Onauachu og Vaclav Kadlec var Romero om nogen manden, der holdt liv i chancen for de engelske forhåndsfavoritter inden returkampen om en uge.

Europa League Ærlig Ståle: Tager hatten af for FCM

På holdet er der også fundet plads til navne som Sevillas angriber Fernando Llorente og Dortmunds Lukasz Piszczek.

 

Der spilles returopgør mellem FC Midtjylland og Manchester United i Europa Leagues 16.-delsfinaler 25. februar på Old Trafford i Manchester.

FCMs sensationelle sejr var også genstand for opmærksomhed i Ekstra Bladets tv-studie dagen derpå.

Begrænset udsyn til 720 kroner (Foto fra Twitter) Europa League Rasende United-fans: 720 kroner for den her udsigt?

Kian Hansen og Midtjylland løb Manchester over. 2-1 blev det, og nu er danskerne favoritter. Det mener FCM-stopperen. (Foto: Lars Poulsen) Europa League FCM-forsvarer: Nu er vi favoritter

1 kommentar
Vis kommentarer