Dortmund-træner: Tottenham spiller tysk

Borussia Dortmund-træneren Thomas Tuchel mener, at Tottenham bliver en svær nød at knække i torsdagens Europa League-opgør, idet de spiller som et tysk hold

Thomas Tuchel. (Foto: AP)
Thomas Tuchel. (Foto: AP)

Tottenham har været i fin form i denne sæson med en nuværende andenplads i Premier League, mens de også har imponeret i Europa, og Tuchel er imponeret af Spurs' præstationer.

- Vi er meget imponeret over deres sæson indtil videre, sagde han på pressemødet forud for kampen.

- (Manager Mauricio) Pochettino har forvandlet Spurs til et sammentømret hold.

- De er fulde af energi, aggressivitet, højt pres og masser af bolderobringer på modstanderens banehalvdel.

- De har den bedste måldifference i Premier League, hvor de har scoret flere mål end noget andet hold og lukket færre ind.

Se også: Medie: Engelsk tophold lurer på Sisto

Se også: Alle hader dem: Derfor holder 99 procent af tyskerne med Dortmund

- De er altid intense og kompakte. Og de har nogle gode individualister. De fortjener at ligge, hvor de gør i Premier League.

- Spurs minder mig lidt om et tysk hold. En masse af deres karakteristika, kan findes hos tyske hold også. De vil vinde bolden højt oppe på banen, er meget kompakte, presser højt og forsvarer som en enhed. Det er ret unikt i England.

- Det bliver interessant at se, hvis stil bliver fremherskende. Vi skal spille uden risiko og skal være meget præcise. Vi vil dominere. Det bliver to tætte kampe, det er jeg slet ikke i tvivl om.

Den første kamp i sekstendelsfinalen finder sted på Signal Iduna Park, mens returopgøret er sat til den 17 marts på White Hart Lane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere