Duncan skubber Pusic ud på bænken

Morten 'Duncan' Rasmussen er valgt som frontangriber, og dermed må rivalen Martin Pusic tage plads på bænken

Morten Duncan har efterhånden vundet kampen om startopstillingen i de store kampe. (Foto: Philip Davali)
Morten Duncan har efterhånden vundet kampen om startopstillingen i de store kampe. (Foto: Philip Davali)

FC Midtjylland stiller kun op med en enkelt frontangriber i hjemmekampen mod den polske fodboldklub Legia Warszawa i den første kamp i Europa League-gruppespillet.

FCM-træner Jess Thorup har foretrukket Morten "Duncan" Rasmussen som frontangriber fra start, og dermed må angrebsrivalen Martin Pusic tage plads på bænken.

I søndags spillede både Pusic og "Duncan" ved siden af hinanden i angrebet, da holdet spillede 0-0 ude mod Brøndby i Alka Superligaen.

På kanterne har Thorup valgt den danske landsholdsspiller Pione Sisto og Daniel Royer, og de skal fodre "Duncan" med gode indlæg.

På den centrale midtbane er Tim Sparv placeret som den defensivt orienterede, mens den danske landsholdsspiller Jakob Poulsen og svenskeren Petter Andersson skal sørge for de mere kreative indslag lige foran finnen.

Som ventet er Kristian Bach Bak tilbage på pladsen som højreback, efter at anføreren sad på bænken i hele kampen mod Brøndby i søndags på grund af en drilsk fodskade.

Højrefoden har drillet Bak siden en superligakamp mod Hobro i sidste sæson, men han er meldt helt klar til kampen, og dermed må afløseren Andre Rømer tage plads på bænken.

Det er den første kamp i et europæisk gruppespil for FCM, siden klubben blev dannet som en fusion af Ikast og Herning Fremad i 1999.

FCM stiller op med følgende 11 spillere mod Legia Warszawa:

Mikkel Andersen; Kristian Bach Bak, Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Filip Novak; Jakob Poulsen, Tim Sparv, Petter Andersson; Pione Sisto, Morten "Duncan" Rasmussen, Daniel Royer.

Kampen på MCH Arena begynder klokken 19.