Efter rædselskamp: To dumpede totalt hos FCK

Det blev på ingen måde til flotte karakterer til FCK-spillerne efter blamagen mod Atlético Madrid - men alligevel er det blot to FCK-spillere der ramte bunden - ikke overraskende blandt de defensive spillere. Se karaktererne her og tildel selv FCK'erne din karakter

Ståle giver ikke FCK mange chancer i returopgøret. Video: Ritzau

PARKEN (Ekstra Bladet): FC København er færdige i Europa. Godt nok mangler returkampen i Madrid på torsdag. Men efter 1-4 mod Atlético Madrid i Parken, må Ståle Solbakken erkende, at der er flere niveauer op til stjernerne fra Madrid.

I sidste sæson kunne FC København redde det hele hjem i Europa på en defensiv med internationalt format. Det har FCK slet ikke i denne sæson, hvor Denis Vavro og Michael Lüftners manglende kvaliteter i sandhed blev udstillet overfor Griezmann og co.

Stopperparret var nervøse og usikre, placerede sig ofte uheldigt. Denis Vavo var involveret i to af målene, mens Michael Lüftner gav Griezmann en friløber og blev reddet af Robin Olsen.

De to stoppere får også bundkarakter, mens Robin Olsen var bedste mand på en aften, hvor der i momenter var enkelte lyspunkter hos Robert Skov og Viktor Fischer.

Du kan se Ekstra Bladets karakterer herunder og selv tildele spillerne dine egne karakterer

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Jesper Grønkjær i sin debut for Atletico Madrid - en kamp der endte 3-0 til Real Madrid. Foto: Lars Poulsen/ritzau Scanpix FC København Grønkjær fik bare fem måneder: Ville gerne have været der længere

Atletico Madrid er landet i København. Foto: AP Europa League Spansk storklub sender hilsen efter Prins Henriks død

228 kommentarer
Vis kommentarer