Annonce:
Annonce:

Endelig skadesfri: AaB-svensker klar

Rasmus Jönsson håber, at han med et halvt års forsinkelse får sæsondebut, når AaB møder Club Brugge

Rasmus Jönsson er klar igen efter en lang skadespause (Foto: René Schütze)
Rasmus Jönsson er klar igen efter en lang skadespause (Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Hvis der er et sted, hvor AaB-træner Kent Nielsen for alvor kan mærke en forbedring i forhold til efteråret, så er det i hans valgmuligheder til angrebet.

Nicklas Helenius er på vej tilbage til topformen, Thomas Enevoldsen har fået grundformen på plads, og den stærkt savnede svensker Rasmus Jönsson er langt om længe klar til sæsondebut, når AaB møder Club Brugge i Europa League torsdag aften.

AaB-træner har luret belgiere

- Jeg kan nok ikke spille 90 minutter endnu. Men jeg kan spille, og jeg tror, jeg kan give holdet noget, hvis jeg får nogle minutter på banen, siger Jönsson.

Efter et halvt år med en lyskeskade kan den lange forward næsten regnes som et nyindkøb i AaB, hvor man har store forventninger til ham.

Annonce:

Han nåede 19 kampe i mesterskabssæsonen sidste år og fik generelt gode anmeldelser, men han var på intet tidspunkt helt frisk. Dengang var det hoften, der gjorde vrøvl.

AaB's nytårsbrag: Han skal redde foråret

- Det har været hårdt. Selv om jeg spillede kampe i sidste sæson, følte jeg aldrig, at jeg kom op og præsterede på det niveau, jeg kan, når jeg er i topform, siger Rasmus Jönsson.

- I to år har jeg haft problemer, men inden da havde jeg aldrig været skadet i hele min karriere. I min tid i Helsingborg spillede jeg fire sæsoner stort set uden at misse en kamp. Så det er meget uheldigt, og jeg håber, jeg nu kan blive fri for flere problemer.

I sidste sæson spillede han i AaB som lejesvend fra Wolfsburg, og selv om han altså ikke var helt i orden, vekslede nordjyderne lejeaftalen til en permanent kontrakt sidste sommer.

Men klubbens tilhængere har endnu ikke set den rigtige Rasmus Jönsson, slår svenskeren fast.

- Jeg vil gerne vise folk, hvilket niveau jeg har, når jeg er 100 procent i orden. Nu føles det, som om jeg kan tage et nyt skridt ved hver eneste træning. Og det er et stort fremskridt. Jeg håber bare, at det fortsætter, siger Rasmus Jönsson.

AaB møder Club Brugge torsdag aften klokken 19.

Se Rasmus Jönsson score mod Brøndby:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: