Endelig succes: Bendtner matchvinder i Milano

Nicklas Bendtner blev matchvinder til 2-1 i det 88. minut ude mod Inter i Europa League

Nicklas Bendtner blev matchvinder ude mod Inter (Foto: AP)
Nicklas Bendtner blev matchvinder ude mod Inter (Foto: AP)

Nicklas Bendtner har haft det svært i Wolfsburg siden skiftet i sommer, men her til aften kom hans første mål siden november.

Særligt de seneste måneder har det ellers set sort ud for danskeren, der i den grad har stået i skyggen af hollandske Bas Dost, der har bombet mål ind på samlebånd.

Men nu kommer landskampene, og nu vender det måske for Bendtner.

Se også: Skifte i 2018: Sådan er Cristiano Ronaldos plan

Her til aften kom han på banen allerede efter 62 minutter i udekampen i Europa League mod italienske Inter ved stillingen 1-0 til tyskerne.

Danskeren gjorde sig ikke synderligt bemærket, og Inter fik udlignet, men to minutter før tid udnyttede han et indlæg fra højre og halvflugtede med stor kraft bolden i nettet fra en position omkring straffepletten.

Se også: Bendtner stor-roses i Tyskland

Spilnyheder - 19. mar. 2015 - kl. 20:37 Se Bendtner få bank i FIFA

Inter-keeperen fik godt nok hånden på, men kunne ikke holde Bendtners hårde afslutning, og dermed vandt tyskerne med 2-1.

Danskerens mål, der var hans fjerde i 16 kampe, fik dog ikke betydning for det samlede resultat. Wolfsburg vandt første kamp med 3-1, og vandt dermed samlet 5-2.

Zlatan Ibrahimovic er nu en del af den franske valgkamp (Foto: AP) Fransk fodbold - 19. mar. 2015 - kl. 22:22 Derfor er Zlatan blevet politisk bombe

Men Bendtner har fået tiltrængt succes, og han møder derfor ind i landsholdslejren med ny optimisme. En optimisme, der kan udbygges i weekenden mod Mainz.

Op til kampen mod Inter var Wolfsburg-træner Dieter Hecking ude med ros af danskeren, og måske var det, hvad danskeren manglede.

- Nicklas er tæt på (startopstillingen red.), og han har et godt forhold til sine holdkammerater. Jeg er meget glad for ham, og jeg nyder at se ham konkurrere med Bas Dost, sagde Dieter Hecking til den tyske avis Bild.

Wolfsburg er nu blandt de otte tilbageværende hold i Europa League. Der trækkes lod til kvartfinalerne fredag.

I de sene kampe spillede Club Brugge, Sevilla, Zenit sig videre til kvartfinalerne med sejre over Besiktas, Villarreal og Torino, mens Ajax og Dnipro lige nu er i forlænget spilletid.

Se også: Bendtner glad: Nu er han rigtig 'Lord'

Er du vild med Bendtner, så tjek lige ud, hvordan han spiller FIFA med Wolfsburg-vennerne.

I sidste uge var det fem år siden, at Nicklas Bendtner scorede hattrick i Champions League:

61 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere