Engelske fans raser: FCM's billetpriser er skamløse

Det engelske holds fans vil protestere mod priserne under torsdagens Europa League-opgør

Manchester Uniteds fans føler, at de bliver flået i Herning. (Foto: AP)
Manchester Uniteds fans føler, at de bliver flået i Herning. (Foto: AP)

Manchester Uniteds fans planlægger protester, når de torsdag sætter sig til rette på tribunerne på MCH Arena i opgøret mod FC Midtjylland i Europa League.

Udeholdets tilhængere er stærkt utilfredse med billetprisen til kampen.

Braget i Herning: Derfor er FCM-kamp pinlig for United

I en tid, hvor de høje billetpriser får stor opmærksomhed i Storbritannien, skal cirka 800 medrejsende fans betale omkring 700 kroner for at komme ind på stadion, og nu har de engelske fans lavet et banner med teksten 'Welcome to Scamdinavia' påskrevet. Løst oversat betyder det "Velkommen til fup-Skandinavien".

- 71 pund for at se en Europa League-kamp er skamløst, siger Andy Mitten, forfatter og redaktør på fanmagasinet United We Stand, ifølge AFP.

Han peger på, at Manchester Uniteds fans betalte 75 pund i alt for at få billetter til alle klubbens tre udekampe i Champions League-gruppespillet.

Manchester United-støtterne er også utilfredse med, at billetterne var langt billigere, da Premier League-rivalen Southampton spillede playoff-kamp mod FC Midtjylland i august. De slap således med at slippe, hvad der svarer til 21 pund, mens tilhængerne fra Manchester skal af med 71 pund.

FCM under pres før United: Profiler i kamp mod tiden

- Tror de, at United-fans er tre gange rigere end Southampton-fans? Midtjylland flår fansene - deres egne og de 800 tilrejsende fans, lyder det fra Andy Mitten.

Stigende billetpriser til fodboldkampe er også kommet i fokus i Tyskland inden for de seneste uger, hvor fans fra Borussia Dortmund har iværksat protester.

Se Manchester Uniteds elendige optakt til FCM-braget: