Engelske medier hylder 'Big Dunc' efter chok-nederlag

Matchvinder Rasmussen er eneste FC Midtjylland-spiller, de engelske medier formaster sig til at rose efter Southamptons skuffende EL-exit torsdag

Foto: Astrid Dalum
Foto: Astrid Dalum

Southampton-legenden Matthew Le Tissiers tweet torsdag aften rammede de mange engelske analyser af Europa League-kampen mellem FC Midtjylland og Southampton fint ind.

'Nåh, det var da en anelse skuffende', skrev Saints-stjernen kort og tørt.

Forventningerne til engelsk succes og adgang til gruppespillet var store, men søndag går livet videre, når det sydengelske hold møder Norwich i Premier League.

I noget nær enstemmighed synes de mange britiske iagttagere af opgørene mod de danske mestre dog, at Southampton burde være gået videre.

Anfører José Fonte sagde det ganske rammende efter kampen:

- Vi kan kun bebrejde os selv. Jeg mener, vi stod for mere kvalitet end dem - og på en anden aften, kunne vi let have slået dem, men faktum er, at vi ikke gjorde det, så det kan vi kun bebrejde os selv.

'En skygge af sidste sæson'
De fleste hæfter sig ved 'Big Dunc' som matchvinder med henvisning til Morten 'Duncan' Rasmussen, der ikke alene har en fortid i skotske Celtic, han har også fået et kælenavn efter Everton-legenden Duncan Ferguson.

Mange undrer sig over, hvad der sker med Ronald Koemans tropper. Efter at have slået hollandske Vitesse ud i 3. kvalifikationsrunde - og åbnet Premier League med 2-2 mod Newcastle, er det gået skævt siden med nul mål i England og nu det samlede nederlag til danskerne.

BT Sport citerer den tidligere landsholdsspiller Owen Hargreaves for at sige: 'De er en skygge af holdet fra sidste sæson'.

Det er Le Tissier ganske enig i.

- Det er et markant forandret hold i forhold til sidste sæson, og lige nu har det brug for at tilpasse sig nye folk, skriver han på Twitter.

Ellers er det småt med roser mod det danske - og i engelsk optik ganske ukendte - hold, der nu er klar til gruppespillet.

Lodtrækningen finder sted kl. 13 og kan naturligvis følges direkte her på sitet.

26 kommentarer
Vis kommentarer