Eriksen assisterer i Inters avancement i Europa League

For tomme tribuner lagde Christian Eriksen op til et mål, da Inter spillede sig videre i Europa League

Christian Eriksen lagde op til Inters første mål. Foto: Stoyan Nenov/Reuters/Ritzau Scanpix
Christian Eriksen lagde op til Inters første mål. Foto: Stoyan Nenov/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen og Inter er klar til ottendedelsfinalerne i Europa League.

Det stod klart torsdag aften for tomme tribuner i Milano, da Inter vandt returopgøret i 16.-delsfinalen mod Ludogorets med 2-1.

Dermed avancerede Inter på sin hjemmebane med en samlet sejr på 4-1 over bulgarerne i et opgør, hvor udbruddet af coronavirus i Italien betød, at kampen blev spillet uden tilskuere.

Christian Eriksen scorede sit første mål for Inter i det første opgør i Bulgarien, som Inter vandt 2-0, og danskeren markerede sig igen i returkampen.

Ludogorets skabte dog først spænding, da gæsterne kom foran 1-0 efter 26 minutter, men seks minutter senere stod Eriksen bag udligningen.

Danskeren afleverede på det helt rigtige tidspunkt til Cristiano Biraghi, som fra en ganske spids vinkel flot sparkede bolden i mål til 1-1.

Dermed så det svært ud for bulgarerne, der samlet var bagud 1-3, og Romelu Lukaku gjorde det endnu vanskeligere dybt inde i første halvlegs tillægstid, da han i to omgange headede Inter foran 2-1.

Nede med 1-4 samlet lykkedes det ikke Ludogorets at ændre udfaldet, og dermed måtte gæsterne sige farvel til turneringen.

Torsdag lød den seneste opdatering fra Italien på en samlet dødstal på 17 personer som følge af coronavirus. Antallet af bekræftede tilfælde var på 650.

Langt de fleste tilfælde er i de nordlige regioner Lombardiet og Veneto.

I Lombardiet er ti byer blevet lukket ned i et forsøg på at bekæmpe det hidtil største udbrud af coronavirus i Europa.

Christian Eriksen skiftede i slutningen af januar til Inter efter seks et halvt år i Tottenham. Torsdagens optræden var hans ottende for Milano-klubben.

Der var jubel blandt FCK-spillerne efter sejren over Celtic. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix FC København FCK vinder over Celtic og avancerer i Europa League

Jon Dahl Tomasson stod torsdag for tredje i spidsen for Malmö FF i en officiel kamp. Foto: 10600 Andreas Hillergren/Tt/Ritzau Scanpix Europa League Wolfsburg sender Jon Dahls Malmö ud af Europa League