FCM-anfører om Southampton: Det var et tonserhold

Kristian Bach Bak vurderer, at pladsen i Europa Leagues gruppespil er på højde med det danske mesterskab

Foto: Astrid Dalum
Foto: Astrid Dalum

FC Midtjyllands anfører Kristian Bach Bak er stolt over, at det torsdag lykkedes det danske mesterhold at slå engelske Southampton i duellen om en plads i Europa Leagues gruppespil.

Gæsterne, der blev slået 1-0 i Herning efter 1-1 i England, endte i sidste sæson på syvendepladsen i Premier League.

- Vi skal være ærlige at sige, at de ikke er så godt kørende som i sidste sæson. De spillede meget primitivt i begge kampe, siger anføreren.

- Det er mere sådan et tonserhold. Vi er også selv lidt et tonserhold, som lever lidt på omstillinger, og det var godt, at vi ikke mødte et hold som Manchester United, som måske kunne spille lidt.

- Men det er trods alt et Premier League-hold, og vi skal nyde den her sejr, siger Bach Bak.

FCM-anføreren vurderer, at torsdagens bedrift er på højde med klubbens første danske mesterskab, der blev sikret i sidste sæson.

- Det her er det første europæiske gruppespil for FCM. Det er nok på højde med mesterskabet, selv om det var ekstraordinært.

Håber på Dortmund
- Det her giver bare kæmpe respekt til klubben, fordi vi har slået et hold fra Premier League ud, siger Kristian Bach Bak.

FCM-anføreren håber nu på en god lodtrækning til gruppespillet fredag klokken 13.

- Jeg håber, at vi lander i en gruppe med et kæmpe hold, som Dortmund, og nogle modstandere vi kan spille lige op med.

- Dels for at få en stor oplevelse og lave nogle gode resultater. Det kunne være fedt at skrabe point sammen - også til dansk fodbold. Vi er jo det eneste danske hold, der er tilbage i Europa.

- Vi har et utroligt godt hold. Lad os håbe, at alle bliver. Vi kan få en rigtig spændende sæson både i Superligaen og i Europa League, siger Bach Bak.

FCM heldige: Southampton snydt for straffespark

2 kommentarer
Vis kommentarer