FCM-boss driller United: Glem Champions League

Claus Steinlein kalder United-sejren for det største enkeltstående resultat i klubbens historie

FCM-boss driller United: Glem Champions League

Her er kampens bedste spiller

HERNING (Ekstra Bladet): Euforien over den fortjente triumf over Manchester United fik frit løb i FC Midtjylland-lejren.

Både spillere og ledere solede sig i 2-1 sejren. Og især sportsdirektør Claus Steinlein havde fået den helt kække mine på, da han efter sejren snakkede med pressen.

- Hvis Manchester United troede, de skulle vinde Europa League og komme i Champions League, så kan de glemme det. Det siger vel lidt om dem, at de bare troede, de kunne slå det hold, de ikke rigtig kunne udtale. De bør begynde at kigge efter den fjerdeplads igen, lo han veloplagt, da han blev konfronteret med weekendens udsagn fra United-lejren.

Klasker sig på låret af grin: Håner United efter FCM-fiasko

Efter Premier League-nederlaget mod Sunderland mente både manager Louis van Gaal og Wayne Rooney, at fjerdepladsen i Premier League var så langt væk, at den bedste mulighed for Champions League gik gennem den endelige sejr i Europa League.

- Efter kampen her mener jeg, det nærmer sig, at vi har en realistisk chance for at gå videre. Det er vel fifity-fifty, før vi skal der over. Vi fører 2-1, og de viste altså ikke meget i kampen. Så de skal forbedre sig og lægge på, samtidig med at vi har fået en turneringskamp i benene og fået banket det værste rust af, vurderede Claus Steinlein.

- Det er det største enkeltstående resultat i FC Midtjyllands historie. Det er stadig en større præstation at slå Southampton ud over to kampe, men det her kan jo nemt overgå det, hvis vi ender med at slå United ud, sagde Claus Steinlein.

United-anfører efter blamage: "Ikke acceptabelt"

- På den ene side kniber jeg mig selv i armen over det her resultat, men på den anden side er jeg alligevel skuffet over, at vi ikke vinder større. Det havde vi gjort, hvis de ikke haft en verdensklassemålmand, sagde han.

FCM-boss driller United: Glem Champions League

Se reaktioner fra Sisto og Kian Hansen her

FCM-boss driller United: Glem Champions League