Annonce:
Annonce:

FCM-chancer stiger: Modstander voldsomt svækket

Stor polsk opbakning i vente før den første kamp i Europa League

Legia-træner Henning Berg er  inde i en skidt stime, hvor det polske storhold ikke har vundet de seneste fire kampe i Ekstraklasa (Foto: AP)
Legia-træner Henning Berg er inde i en skidt stime, hvor det polske storhold ikke har vundet de seneste fire kampe i Ekstraklasa (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

HERNING (Ekstra Bladet): Det bliver en mere overkommelig polsk modstander end frygtet, der venter, når FC Midtjylland i morgen aften tager hul på sit første europæiske gruppespil.

For Legia Warszawa har været tvunget til at efterlade en række af sine største spillere hjemme Warszawa og har blot 17 markspillere med til kampen på MCH Arena. Vigtigst er det, at forsvarsstyrmanden Michal Pazdan ikke er klar oven på den skade, som han pådrog sig i starten af august.

Annonce:

27-årige Michal Pazdan er i sommerens løb kommet fra Jagiellonia, og han var med sit overbevisende spil med til at sikre det polske storhold en optimal start i Ekstraklasa. Trods skadesproblemer spillede han efterfølgende i Europa League-kvalen, men i den sidste kval-kamp mod Zorya gik det for alvor galt. Legia Warszawa har de seneste fire liga-kampe spillet uden Michal Pazdan - og har ikke vundet. Værst var det beskæmmende hjemme-nederlag på 1-2 til Korona Kielce, der fik tilhængerne til at vende sig mod træner Henning Berg.

Kompliceret skade sender FCM-keeper ud på ubestemt tid

Dertil kommer skader til et par aktuelle landsholdsspillere. Mest markant er afbuddet fra den polske landsholdsspiller Tomasz Jodlowiec, der for bare to uger siden spillede fuld tid i EM-kvalen mod Tyskland.

Hans fravær bliver mærkbart på den centrale midtbane, hvor den alsidige Dominik Furman har nydt godt af Jodlowiecs støtte.

Endelig er den spændende, vævre slovakiske landsholdsspiller Ondrej Duda også blevet i Polen. Det 20-årige spiller normalt hængende angriber i Legias liga-kampe, men er normalt ikke med fra start i de internationale kampe.

Til kampen i morgen aften må FC Midtjylland imødese stor modstand på tribunen. Der er totalt udsolgt i det polske tilskuerafsnit, hvilket betyder at 600 fanatiske Legia-fans vil være på plads.

UEFA straffer FC Midtjylland for bøsse-udbrud

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: