FCM-direktør efter Premier League-modstander: Kan vi trække om?

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein var sportsligt alt andet end tilfreds med Premier League-holdet Southampton som Europa League-modstander

Der gik et gys igennem topfolkene i FC Midtjylland, da Premier League-holdet Southampton blev parret med de danske mestre i Europa League playoff-runden.

De engelske hold har ellers ikke klaret sig særlig godt især i Europa League de seneste sæsoner, men hos FCM har man svært ved at se chancerne for at gå videre.

- Vi har forsøgt at få lov til at trække om, siger sportsdirektør Claus Steinlein og griner, da Ekstra Bladet beder om en kommentar til lodtrækningen.

Men ellers er der ikke meget at grine af.

- Ronald Koeman (Southampton-manager) har udtalt, at de satser benhårdt på denne turnering, og det gør jo lidt ondt at høre. Mange af de engelske hold har ellers i flere år nedprioriteret Europa League, fordi det jo er småpenge, man kan hente for de engelske hold, mens det for en klub som os ville være en formue.

Se også: Hårde kampe venter Brøndby og FCM

- Men desværre tror jeg, at Southampton sætter alle sejl til for at komme i gruppespillet, lyder det fra FCM-bossen.

FC Midtjylland har ikke mange store succesoplevelser at trække på i europæisk sammenhæng. Men deres største sejr til dato kom på udebane mod Manchester City i 2008, hvor holdet sensationelt vandt 1-0 på udebane. I den omvendte kamp scorede Danny Califf selvmål i slutminutterne, og så røg FCM ud på straffespark.

- Vi holder vores håb i, at vi er ubesejrede på engelsk grund. Vi er jo nødt til at finde et eller andet positivt. Desuden er det fint, at vi starter på udebane og forhåbentligt får et udgangspunkt, der er til at leve med, før returkampen i Herning, hvor vi da i hvert fald forventer udsolgt på MCH Arena. Men vi er da helt klar over, hvem der er storfavoritter, og vi skal levere en præstation helt ud over det ekstraordinære for at komme videre til gruppespillet.

FCM møder Southampton i England 20. august. Returkampen spilles i Herning 27. august.

Se også: United slap nådigt i CL-lodtrækningen

25 kommentarer
Vis kommentarer