FCM forventer et stærkere Club Brugge

Det bliver en sværere opgave end sidst, der venter FCM, når de igen møder Club Brugge i Europa League

FCM-spillerne har meget respekt for Club Brugge, der kommer til Herning med momentum. (Foto: Zuma Press)
FCM-spillerne har meget respekt for Club Brugge, der kommer til Herning med momentum. (Foto: Zuma Press)

På trods af FC Midtjyllands 3-1-sejr på udebane mod Club Brugge i Europa League kan holdet se frem til en helt anden og sværere opgave, når midtjyderne igen står ansigt til ansigt med det belgiske hold i returkampen på MCH Arena torsdag aften.

- Jeg tror, det er et helt andet hold, der kommer, og der kommer til at være en helt anden tænding og respekt fra dem mod os. Vi skal ikke hænge os så meget i, at vi vandt dernede. Det bliver markant sværere torsdag, siger Jakob Poulsen.

Modsat FC Midtjylland har Club Brugge haft medvind i de fleste af holdets seneste kampe i både Europa League og den belgiske liga.

- Vi kommer til at møde et stærkere Club Brugge-hold, end sidst vi stod over for dem. Vi møder et hold med mere momentum lige nu, siger FC Midtjyllands træner Jess Thorup.

- Men vi skal ikke kigge så meget på vores modstandere, men på os selv. Det her bliver en helt særlig kamp for alle, og jeg tror, at muligheden for at opnå noget så stort for FC Midtjylland giver os motivationen til at spille godt.

Superligaen De toppede - de floppede i Superligaen

FC Midtjylland kan med en sejr sikre sig billet til 1/16-finalen i Europa League. På den anden side kan også Club Brugge spille sig videre i turneringen, hvis belgierne kommer sejrrigt ud af opgøret.

- Det bliver en rigtig svær kamp, og mon ikke det bliver sværere end sidst, vi mødte dem. Vi vandt over dem på udebane, så de burde være mere klar end sidste gang, siger Pione Sisto.

- Vi skal stå meget kompakt, for de er meget gode, men en 1-0 sejr tror jeg helt sikkert på, siger han.

2 kommentarer
Vis kommentarer