Annonce:
Annonce:

FCM-profil: Det går ud over familier og børn

Gustav Isaksen føler med de fans, der var kommet for at se fodbold, men blev vidner til ballade på tribunerne

Gustav Isaksen kunne juble, efter at han reducerede til 1-2 under Europa League-kampen hjemme mod Feyenoord. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Gustav Isaksen kunne juble, efter at han reducerede til 1-2 under Europa League-kampen hjemme mod Feyenoord. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Det var ikke sjovt at være almindelig fan til FC Midtjyllands 2-2-kamp hjemme mod Feyenoord i Europa League torsdag aften.

FCM-spilleren Gustav Isaksen lagde også mærke til balladen på tribunerne, hvor der flere gange var politi, der måtte skabe ro og orden og trække stavene.

Han så det dog ikke i detaljer, da han koncentrerede sig om at spille fodbold og blandt andet scorede målet til 1-2 i anden halvleg.

- Når vi løber nede på banen, ser vi ikke, hvad der 100 procent sker. Men det er klart, at vi lægger mærke til, at der sker et eller andet.

- Det er jo ikke særligt sjovt at løbe nede på banen, men det var heller ikke sjovt for nogen fans, siger Gustav Isaksen.

'Det er ikke sjovt at tænke på'
Der var ballade både før og under kampen. Gustav Isaksen, som er kantspiller, løb ved siden af mange af urolighederne oppe på lægterne.

- Jeg ser ikke, hvad der sker. Men jeg kunne høre, at stadion gik amok, og at der skete noget rundt omkring. Det er svært for os spillere at gøre noget ved det.

- Det er ikke okay. Der er mange familier og børn, der har siddet lige i nærheden. Det er ikke sjovt at tænke på, siger Isaksen.

Han var tilfreds med, at han kunne være med til at give FCM-fansene et brugbart resultat, når de var udsat for så meget utryghed.

- Jeg får medlidenhed med de fans, der bare er kommet på stadion for at se en god fodboldkamp.

- Vi var glade for at give dem lidt god fodbold i momenter af kampen, så det fjernede lidt fokus fra alt det udenom, siger U21-landsholdsspilleren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: