FCM-profil efter italienske tæv: Bedste hold vi har mødt

FCM-forsvareren Kian Hansen mente, at midtjyderne godt kunne tage fra Napoli-nederlaget med oprejst pande

Kian Hansen slukøret i baggrunden, mens Napoli jubler (Foto: Lars Poulsen)
Kian Hansen slukøret i baggrunden, mens Napoli jubler (Foto: Lars Poulsen)

I 12 Superliga-kampe i denne sæson har FCM lukket fire mål ind.

På blot en enkelt Europa League-kamp nettede Napoli samme antal mål mod de danske mestre.

FC Midtjylland løb ind i en ordentlig øretæve med 4-1 nederlaget til Napoli i Europa League, som topper gruppen med ni point for de første tre kampe.

Se også: Det var Napoli'r, men I faldt med ære, FCM

Det var et hold med høj klasse, som FCM-spillerne var oppe imod.

- Det er absolut det bedste hold jeg har været med til at møde med FC Midtjylland. Man kunne godt mærke, at de havde nogle vilde individuelle kvaliteter på speed og fysik. Jeg synes lidt, at jeg står med en splittet følelse. For selvfølgelig er man ikke tilfreds, når man har tabt 4-1. På den anden side havde vi også noget ære af kampen og var i perioder godt med, lød det fra Kian Hansen.

Se også: Fire kolde i kassen: FCM kørt over af Napolis reserver

Midterforsvareren mente, at FC Midtjylland havde gjort det bedre end resultatet antydede.

- I de første 20 minutter har vi dem nede i sækken. Så kommer de foran på et ret vildt mål, og så mister vi det lidt. I anden halvleg kommer vi igen godt med, fordi de også går ned i tempo. Jeg synes, at vi kan tage fra kampen med oprejst pande, for det var et fantastisk godt hold, som vi tabte til, sagde Kian Hansen.

Se også: Fans råder FCM-boss til at stoppe mundhuggeri med Glen

Han vurderer stadig, at chancerne for at gå videre fra Europa League-gruppen er gode. Især fordi Legia Warszawa og Club Brugge spillede 1-1 i den anden kamp i gruppen.

- Vi kan jo selv afgøre det. Vi kan bare slå de to andre, så er vi videre. Kampene mod Napoli er måske lidt en gratis omgang, fordi de på papiret er det stærkeste hold i gruppen, og vi selvfølgelig ikke kan regne med noget i kampene mod dem. Men selvfølgelig skal vi ikke tabe 4-1 på hjemmebane, sagde Kian Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer