Forfærdet Sevilla- træner: Krohn-Dehli får de bedste læger

Unai Emery lover Michael Krohn-Dehli al tænkelig støtte efter modbydelig skade i Europa League-semifinalen mod Shakhtar Donetsk

Krohn-Dehli kommer på operationsbordet fredag efter den voldsomme skade under kampen torsdag

På papiret slap de dobbelte Europa League-vindere fra Sevilla fra det første opgør i årets EL-semifinaler mod ukrainske Shakhtar Donetsk med et fremragende udgangspunkt efter franske Kevin Gameiros sene udligning til 2-2.

Men kampen vil ikke blive husket for den scoring, men for den forfærdelige skade, som ramte danske Michael Krohn-Dehli efter godt 70 minutters spil.

Blot ti minutter efter sin indskiftning styrtede den danske veteran i græsset uden at have været i kontakt med en modspiller.

Her falder Michael Krohn-Dehli omkuld. (Foto: AP)
Her falder Michael Krohn-Dehli omkuld. (Foto: AP)

Årsagen var en hæslig skade, der sender tankerne i retning af den skæbne, som ramte venstrebacken Henrik Andersen i Danmarks legendariske EM-semifinale mod Holland ved EM i 1992.

Selv Shakhtars spillere vender sig om og tager sig til hovedet, da Krohn-Dehli bliver skadet. (Foto: AP) Europa League Sevilla-stjerne: Vi vil i finalen for Krohn-Dehli

Danskerens knæskal havde forskubbet sig op mod lårmusklen, og forfærdelsen var til at få øje på i ansigterne på både Krohn-Dehli og med- og modspillere, da omfanget af den hæslige skade stod klart.

- Jeg så hans knæskal komme direkte ud, lød det således fra holdkammeraten Vitolo, der efter kampen var tydeligt påvirket af sin danske kollegas skæbne.

Michael Krohn-Dehli i voldsomme smerter. (Foto: AP) Europa League Forfærdelig skade til Michael Krohn-Dehli

Også Sevilla-træner Unai Emery var optaget af Michael Krohn-Dehlis skæbne.

- Krohn-Dehlis skade så meget alvorlig ud. Vi skal være der for ham nu, og vi vil gå videre til finalen for ham. Det bliver vores motivation, siger den spanske træner, som lover den danske veteran al tænkelig hjælp og støtte.

- Du vil få de bedste læger og fysioterapeuter. Alle vil hjælpe dig, lover Emery sin danske profil på klubbens hjemmeside.

Her bliver Michael Krohn-Dehli kørt til behandling. (Foto: AP)
Her bliver Michael Krohn-Dehli kørt til behandling. (Foto: AP)

Michael Krohn-Dehli skiftede før denne sæson til Sevilla efter tre sæsoner i Celta Vigo og har høster stor personlig succes på Ramón Sánchez Pizjuán, hvor han i store dele af sæsonen har haft held til at holde den ukrainske stjerne Yevhen Konoplyanka ude af holdet.

Av, av! Michael Krohn-Dehli går i græsset i store smerter. Man fornemmer, at selv modstanderne er chokerede over skaden. Foto: AP Sport og Spil Her er fodboldens værste skader

9 kommentarer
Vis kommentarer