Frustreret FCK'er: Jeg kunne dræbe dommeren!

Jan Gregus var irriteret over, at dommeren tildelte FCK-spilleren gult kort nummer to dybt inde i overtiden mod Ludogorets

Jan Gregus i FCK's venskabskamp mod Jeonbuk Motors. Foto: Tariq Mikkel Khan (Arkivfoto)
Jan Gregus i FCK's venskabskamp mod Jeonbuk Motors. Foto: Tariq Mikkel Khan (Arkivfoto)

16. feb 19:00 Ludogorets Razgrad - FC København

Europa LeagueStadion: Vasil Levski National Stadium, Bulgarien Dommer: Ivan Bebek
Ludogorets Razgrad
1
2
Slut
FC København

SOFIA (Ekstra Bladet): Jan Gregus skulle have spillet i Parken mod Ludogorets næste torsdag, men dybt inde i overtiden i Sofia mistede den slovakiske landsholdsspiller sin plads.

Gregus tjattede til bolden, efter der var fløjtet for frispark til hjemmeholdet, og det takserede Ivan Bebek til an advarsel.

Da han blot et par minutter før havde givet Gregus gult, hev han også det røde kort frem og fik FCK’eren helt op i det røde felt.

- Jeg var frustreret. Jeg havde lyst til at slå dommeren ihjel, sagde Jan Gregus, da han var faldet lidt ned igen.

Bemærkningen blev leveret med et lille smil, men ellers var der ikke meget smil på de slovakiske læber efter en ellers fremragende FCK-indsats i den bulgarske hovedstad.

- Ja, jeg sparker til bolden. Den ryger måske tre meter væk, og han siger, at jeg sparker den for langt.

- Men det var ikke sådan, at jeg lossede den tyve meter væk og vandt ti sekunder på det, sagde Gregus og rystede på hovedet.

- Efter min mening kan man ikke give advarsel for det, og det er en skam.

- Det gør det bare endnu mere frustrerende, at jeg kunne have spillet i stedet for William (Kvist, red.) i København, fortsatte midtbanespilleren, der knap tyve minutter før tid erstattede en træt Rasmus Falk.

Det er Jan Gregus andet røde kort i Europa i denne sæson. I Champions League-kampen ude mod Porto gik det også galt for spilleren, der kom til FCK i sommerpausen.

Foto: AP
Foto: AP

William Kvist var en af de sidste ude af gæsternes omklædningsrum, og selv om humøret var noget højere hos ham end hos Gregus, så var der også en pæn portion ærgrelse at spore hos den danske landsholdsspiller.

Han var naturligvis opmærksom på, at han kun var en advarsel fra karantæne, og han så ud til at overleve, men i sidste minut hoppede en Ludogorets spiller ind i ryggen på ham – og fremtvang forunderligt en advarsel.

- Jeg ved ikke, hvad fanden der sker? Der er i hvert fald ikke frispark. Det er ærgerligt, men nu må Ståle finde ud af, hvad han gør.

- Jeg tror nu nok, at det skal gå. Vi har i hvert fald et super udgangspunkt inden kampen i Parken, sagde William Kvist, der i 1. halvleg begik flere frispark og fik en mundtlig påtale af dommer Bebek.

- Han sagde ’sidste frispark’ efter 25 minutter. Jeg tænkte fint, så lavede jeg ikke noget frispark indtil da… Men okay, vi spiller en rigtig flot kamp.

- Det er ikke fantastisk, forrygende spil, men vi holdet os 100 pct. til vores koncept og straffer dem. Det er vi meget tilfredse med.

Se også: Ståle efter sejren: Vi har et problem!

Se også: Midt i triumfen: Hold kæft, hvor var det åndssvagt!

Se også: Tre strålede og én var håbløs i fremragende FCK-sejr

Se også: Fire danskerklubber taber 0-1 i Europa League

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen