Helenius skælder ud på AaB-fans

Angriberen var ekstremt skuffet over tilskuertallet til Europa League-nederlaget til Club Brugge

Det var helt igennem en dårlig dag for AaB.

Ikke nok med en syngende lussing fra Club Brugge på 1-3 i den første 1/16-finale i Europa League, så kunne de slagne AaB-spillere også kigge på en lang række tomme sæder på stadion.

Tilskuertallet sagde 8.102, og med en tilskuerkapacitet på 10.500 til europæiske kampe var der et stykke fra udsolgt.

Det var endnu en anledning til skuffelse i AaB-lejren, hvor især angriber Nicklas Helenius langede ud efter nordjyderne, der foretrak den varme stue og fjernsynet.

- Det var et meget skuffende tilskuertal. Jeg kan huske, da jeg var 16-17 år og AaB spillede europæisk fodbold, så var der udsolgt. Jeg husker AaB-kampe mod Sampdoria og Getafe, hvor der måske var endnu flere på stadion end der måtte være. Det skal selvfølgelig ikke være nogen undskyldning, men jeg tror det er anden gang i AaB's historie, at klubben er i knockout-fasen i Europa, så jeg forstår slet ikke, at der ikke er udsolgt.

Ny dansk skalp for Club Brugge: AaB kollapsede hjemme

Helenius kunne dog glæde sig en smule over, at han var klart bedste AaB’er og fik scoret på straffespark Helenius virkede god på sine førsteberøringer, og langt skarpere end han var i efteråret.

- Jeg synes selv, at det gik fint. Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet skarpere her i opstarten, og det var godt at mærke det også i en kamp på det her niveau. Jeg satser på et godt forår, hvor jeg gerne skulle levere en masse mål. Gerne et tocifret antal, lød det fra Helenius, der trods alt ikke var knækket af nederlaget.

Kommentar: AaB i belgisk skruestik

Holdkammeraten Kenneth Emil Petersen virkede dog langt fra skarp, da han prikkede bolden forbi egen målmand Nicolai Larsen til 0-3, som sandsynligvis blev målet, der sænkede ethvert håb om mirakel-comeback.

AaB-forsvareren lagde heller ikke fingre imellem, da han skulle analysere sit selvmål.

- Det er bare pissedårligt lavet af mig. Jeg prøver at spille tilbage til min egen målmand, og det lykkedes jo ikke specielt godt. Den skulle bare have været losset langt væk. Det ærgrer mig helt sindssygt, at jeg koster sådan et mål, men det er svært at ændre på det nu.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.