Annonce:
Annonce:

Her ankommer Manchester United i Jylland

Der var både tid til autografer og selfies, da Manchester United-stjernerne onsdag landede i Karup

Se dem ankomme her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

KARUP (Ekstra Bladet): David de Gea, Juan Mata, Anthony Martial og Louis van Gaal er onsdag kl. 13.20 landet planmæssigt på dansk grund i den lille midtjyske lufthavn ved Karup sammen med resten af den milliard-dyre Manchester United-trup.

Torsdag aften tørner det engelske storhold sammen med de danske mestre fra FC Midtjylland på MCH Arena i Herning. En kamp, der er blevet kaldt midtjydernes største i historien.

LIVE-TV: Nu ankommer Manchester United stjernerne

Fanfremmødet i Karup var dog ikke voldsomt i betragtning af, at de dyre verdensstjerner fra en af verdens mest populære fodboldklubber landede en tidlig eftermiddag i skolernes vinterferie. Kun omkring 50-60 fans var mødt frem for at tage imod United-truppen.

Dermed kunne verdensstjernerne uden det store postyr vade den korte vej igennem ankomsthallen for at sætte sig i bussen, der skal køre United-organisationen de små 30 kilometer til Herning.

Annonce:

Både Louis van Gaal og de største stjerne tog sig dog nogle minutter til at standse op og hilse på særligt de mindre fans og give autografer og få taget selfies.

Godt nyt til FCM: Rooney ikke til Herning

United-truppen fortsætter nu til Herning, hvor man skal indkvarteres på det centralt beliggende Hotel Eyde, der ligger lige op og ned ad gågaden.

Herefter skal spillerne i aften træne på kampbanen, MCH Arena, mens Louis van Gaal skal holde sit pressemøde i de nærliggende lokaler.

Selv om Manchester Uniteds trup er fyldt med store stjerner, så måtte de fremmødt United-tilhængere spejde lang efter blandt andre Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger og Marouane Fellaini, der ikke var med flyet til Danmark af forskellige årsager.

Der er kampstart i Herning i morgen kl. 19.00.

Disse 18 spillere var med flyet til Danmark: De Gea, Romero, Love, McNair, Smalling, Blind, Poole, Riley, Carrick, Herrera, Schneiderlin, Lingard, Pereira, Weir, Mata, Memphis, Martial, Keane.

Iskold FCM-boss om billet-priser: Vi skulle have taget mere

Engelske fans raser: FCM's billetpriser er skamløse

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: