Her var der dansk succes: Imponerende Europa League-triumf

Både Mike Jensen og Tobias Mikkelsen kom på måltavlen, da Rosenborg vandt 3-0 ude over Steaua Bukares

Tobias Mikkelsen kom sammen med Mike Jensen på tavlen, da Rosenborg vandt 3-0 ude over Steaua Bukarest. (Foto: AP)
Tobias Mikkelsen kom sammen med Mike Jensen på tavlen, da Rosenborg vandt 3-0 ude over Steaua Bukarest. (Foto: AP)

Hvis Rosenborg ender med at nå i gruppespillet i Europa League, så kan nordmændene især takke to danskere for den præstation.

Torsdag aften scorede både Tobias Mikkelsen og Mike Jensen for Rosenborg, som vandt 3-0 på udebane over rumænske Steaua Bukarest i Europa League-kvalifikationen.

Efter en første halvleg uden scoringer slog den tidligere FC Nordsjælland-spiller Tobias Mikkelsen til efter en time og bragte Rosenborg foran 1-0.

Norske Andre Helland fordoblede føringen fem minutter senere, inden anfører Mike Jensen i overtiden cementerede sejren, som bringer Rosenborg tæt på gruppespillet.

Se også: Til grin i Grækenland: Otte Brøndby-spillere dumper

I en af torsdagens andre Europa League-kampe vandt Ajax 1-0 hjemme over tjekkiske Jablonec, som tidligere har slået FC København ud af turneringen.

For Ajax blev Lasse Schöne skiftet ind efter 71 minutter, mens Viktor Fischer sad på bænken i hele fodboldkampen. Polakken Arkadiusz Milik blev matchvinder for hollænderne med kampens enlige mål efter 54 minutters spil.

Simon Kjær var ikke med for tyrkiske Fenerbahce, som vandt 1-0 ude over græske Atromitos. Det var den tidligere Manchester United-angriber, som scorede det afgørende mål for Fenerbahce i de døende minutter.

Se også: Brøndby i stormvejr: Udstillet i græsk massakre

8 kommentarer
Vis kommentarer