Holder han fokus? United klar med gigant-bud på FCM-modstander

Manchester United har nu kastet sig over Southampton-stjernen Sadio Mane, efter de brændte nallerne på Pedro

Sadio Mane er en eftertragtet herre, og spørgsmålet er, om angriberen kan holde fokus på kampen mod FCM, eller han tænker på muligt klubskifte. (Foto: AP)
Sadio Mane er en eftertragtet herre, og spørgsmålet er, om angriberen kan holde fokus på kampen mod FCM, eller han tænker på muligt klubskifte. (Foto: AP)

SOUTHAMPTON (Ekstra Bladet): Han er en af Southamptons vigtigste spillere, og et af de våben FC Midtjylland skal holde et ekstra vågent øje med i aftenens kamp på St. Mary’s.

Men senegalesiske Sadio Mane kan forståeligt nok have svært ved at holde fuld fokus på kampen. I disse timer udspiller der i kulissen en kamp mellem Southampton og Manchester United om offensiv-spillerens fremtid.

Manchester United var ivrige efter at lukke en aftale med spanske Pedro, men ham snuppede Chelsea i stedet. Så nu er blikket i stedet rettet mod Southampton, hvor man tidligere har handlet i sommerens løb.

FC Midtjylland - 20. aug. 2015 - kl. 13:19 Risikerer kæmpe-tæv i aften: Her er BIF og FCM's chancer
United hentede Morgan Schneiderlin til midtbanen, og nu er man ifølge flere af de større engelske medier igen i telefonen. Denne gang med hidsige bud på Sadio Mane, og ifølge Independent har Manchester United allerede fået et nej, selv om de har viftet med 230 mio. kr.

Southampton forsøger at gøre det klart, at Mane ikke er til salg denne sommer, men prisen kan selvfølgelig blive så høj, at man ikke kan tillade sig at takke nej. Mane selv skulle have ytret sig over for folk i sin inderkreds, at han gerne til Manchester United, hvis klubberne bliver enige.

I første omgang kan man med FCM-briller håbe, at hans hoved er lidt et andet sted torsdag aften, når første opgør i Europa League playoff kampen afvikles med kampstart klokken 21.00 dansk tid.

Se også: Sisto under pres: Transfersnak har påvirket

2 kommentarer
Vis kommentarer