Inden storkamp: Ståle skifter ud på overraskende position

Målmand Karl-Johan Johnsson har skubbet Sten Grytebust ud af startopstillingen til torsdagens kamp i Europa League

Den svenske målmand Karl-Johan Johnsson vogter målet, når FC København torsdag møder FC Lugano i Europa League.

Den 29-årige svensker er blevet foretrukket af FCK-træner Ståle Solbakken fremfor det normale førstevalg Sten Grytebust.

Johnsson blev hentet i franske Guingamp før denne sæson, men han har indtil nu stået lidt i skyggen af norske Grytebust, der i sommerpausen er kommet til fra OB.

Grytebust har passet FCK-målet i de seneste mange kampe, og således også været involveret i den stime af nederlag, som det danske mesterhold har befundet sig i.

Før kampen mod Lugano har FCK tabt tre kampe. Senest i weekenden, hvor holdet blev slået med 2-1 af Hobro i Superligaen.

Der er hele fire ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Hobro.

Eksempelvis falder forsvarsspilleren Andreas Bjelland ud og bliver erstattet af Victor Nelsson. Også på højre back glider kroatiske Karlo Bartolec ud af startopstillingen til fordel for Guillermo Varela.

Der er desuden blevet plads til Jens Stage, som i sommerens transfervindue blev hentet til FCK fra AGF.

På bænken finder man blandt andre den tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner, som derved kan få europæisk debut for hovedstadsklubben, hvis han kommer på banen i torsdagens kamp.

FCK åbner gruppespillet i Europa League klokken 18.55 i Parken mod FC Lugano, der er næstsidst i den schweiziske liga.

Nicklas Bendtner giver Ståle Solbakken ret. Foto: Lars Poulsen/Polfoto FC København Bendtner erkender: - Ståle har ret

Champions League Går amok i raseri-anfald: Sparker sin egen træner

DBU mener, det er problematisk, at Yousee har fravalgt landsholdet fra tv-pakkerne. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold DBU advarer tv-gigant: Det er dybt problematisk

Christian Eriksen leverede en svag præstation for Tottenham onsdag aften. Foto: John Sibley/Ritzau Scanpix Champions League Eriksen får med grovfilen: - Et mareridt

47 kommentarer
Vis kommentarer