'Jeg tager en rom og cola efter kampen – og så skifter jeg klub'

Lukas Hradecky gør ikke meget for at afvise rygterne om et snarligt skifte til tyske Frankfurt, efter Brøndbys kamp mod Omonia Nicosia i Europa League 

Lukas Hradecky regner snart med at være fortid på i Brøndby. Men ikke i morgen - eller overmorgen. (Foto: Jonas Olufson)
Lukas Hradecky regner snart med at være fortid på i Brøndby. Men ikke i morgen - eller overmorgen. (Foto: Jonas Olufson)

Lukas Hradeckys afskedsturné på Brøndby Stadion fortsætter nok alligevel søndag mod Hobro i Superligaen.

Det regner Brøndby-målmanden i hvert fald med, efter de blågules 0-0-kamp torsdag aften mod cypriotiske Omonia Nicosia i Europa League kvalifikationens tredje runde.

– Jeg tror, at der bliver én kamp til. Jeg har ikke underskrevet nogen aftale, og det har klubberne heller ikke.

Brøndby burde have scoret mindst tre gange på hjemmebane mod Omonia Nicosia i tredje kvalifikationsrunde til Europa League-gruppespillet. Desværre missede de blågule deres mange muligheder. (Foto: Jonas Olufson) Europa League Uskarpe Brøndby langt væk fra Europa League

– Så jeg regner med at spille søndag – og måske også torsdag, sagde Lukas Hradecky og indrømmede, at det var tæt på med en ny aftale. Og at der naturligvis er tale om Frankfurt.

– Men de personlige forhold er ikke på plads endnu, sagde Brøndby-keeperen og ærgrede sig så over, at offensivspillerne ikke gjorde deres job lige så godt som ham:

– Vi skulle have scoret på vores chancer. Længere er den ikke. Det bliver en hektisk kamp dernede i 40 grader, men vi er så småt på vej frem, og vi satser på at gå videre.

Legia Warszawas midtbanespiller Ondrej Duda (højre) blev ramt af kasteskyts i aftenens Europa League-opgør mod FK Kükesi. (Foto: Arkivfoto/AP) Europa League Stenkast afbryder Europa League-kamp i Albanien

– 40 grader lyder dejligt. Vil du gerne en tur til Cypern?

– Ja, det vil jeg. Jeg tager en rom og cola efter kampen – og så skifter jeg klub, sagde Lukas Hradecky efterfulgt af et af de store grin, som på Brøndby Stadion vil blive savnet næsten lige så meget som hans redninger.

Returopgøret mod cyprioterne spilles på GPS Stadium i Nicosia den 6. august. Og det kan altså blive uden den finske målmand, som meldes tæt på et skifte til Bundesliga-klubben Frankfurt.

35 kommentarer
Vis kommentarer