Kæmpeslag til United før FCM-brag

Hverken David de Gea eller Chris Smalling trænede her til formiddag

Kæmpeslag til United før FCM-brag

Video: Mikkel Cramon

MANCHESTER (Ekstra Bladet): FC Midtjylland optræder muligvis i rollen som David mod Goliat, Manchester United.

Men David er dagen inden braget på Old Trafford blevet styrket af nyheden om en anden David.

Den spanske verdensklasse-keeper David de Gea er ikke med mod de midtjyske ulve. Manchester United-stjernerne havde her til formiddag den sidste afpudsning på det pompøse træningsanlæg 'AON Training Complex' i Manchester-forstaden Carrington.

Og David de Gea var ikke på træningsbanen. Spanieren måtte udgå med en knæskade under opvarmningen til kampen i Herning. Og han har ikke spillet hverken mod FC Midtjylland eller Shrewsbury i mandags.

Det var håbet i United-lejren, at David de Gea ville blive klar til kampen i morgen. Men David de Geas fravær fra træningsbanen synes endegyldigt at strege ham fra listen over mulige deltagere.

Blev historisk på heden: Her er FCM-heltens beskedne reaktion

Og skadeslisten hos Manchester United uddeler flere gaver til FC Midtjylland. Således var forsvarsmonstret Chris Smalling heller ikke med i formiddagens træning. Og det streger ham også fra kampen i morgen med mindre manager Louis van Gaal fraviger sine sædvanlige principper.

Verdens dyreste teenager Anthony Martial var sammen med fløjkometen Jesse Lingard sat på skånekost og trænede ikke sammen med de kampklare United-spillere. Louis van Gaals bekymringer omkring de to blev understreget af, at han nøje overvågede de øvelser som de to offensive profiler gennemgik.

Med en storkamp mod Arsenal i weekenden tårner problemerne sig op for Louis van Gaal, og det er spørgsmålet, hvor meget han egentlig kan satse på kampen mod FC Midtjylland.

Et pressemøde i eftermiddag på Old Trafford kommer til at kaste yderligere lys over det.

Martial har udviklet sig til at være en nøglespiller for Manchester United, men ligesom Jesse Lingard er også franskmanden tvivlsom til torsdagens Europa League-kamp. (Foto: AP)
Martial har udviklet sig til at være en nøglespiller for Manchester United, men ligesom Jesse Lingard er også franskmanden tvivlsom til torsdagens Europa League-kamp. (Foto: AP)
 

FCM er advaret: Manchester United kan stadig

England spærrer øjnene op efter Sistos perle