Kaos i Lazio: Vi er ikke et hold, og vi bør skamme os

Lazio-spillerne var klare i mælet, da de skulle kommentere på, hvad der var sket inde på banen, efter Sparta Prag besejrede Biancoceleste med 3-0 på Olimpico

Sparta Prag overraskede og vandt 3-0 mod Lazio. Det har skabt intern røre i den stolte italienske klub. (Foto: AP)
Sparta Prag overraskede og vandt 3-0 mod Lazio. Det har skabt intern røre i den stolte italienske klub. (Foto: AP)

- Vi er ikke et hold. Vi bør skamme os.

Ord, man burde tro, fans er kommet med. Men det er, hvad to af Lazios bærende profiler har udtalt. Senad Lulic og anfører Lucas Biglia henholdsvis.

I går skete der nemlig det, de færreste havde regnet med: Lazio røg ud til Sparta Prag i Europa Leagues ottendedelsfinale. Inden kampen mellem de to mandskaber havde Biancoceleste-sportsdirektør Igli Tare udtalt, at man var stolt over at være det sidste italienske hold tilbage i Europa, og at man ville gøre alt for at repræsentere den italienske liga på bedste vis.

Se også: Kæmpe overraskelse: Italiens fiasko total

Og pudsigt nok sagde Sparta Prags træner inden kampen, at man så frem til opgøret mod Lazio, men at weekendens derby mod Slavia Prag var vigtigere end gårsdagens Europa League-opgør. Alligevel endte tjekkerne med at slå det romerske mandskab med svimlende 3-0. Og det har fået to af klubbens bærende profiler til at være klare i mælet.

- Når man skal tage imod piften fra fansene som i aften, gør man det i fællesskab. Alle forblev ikke på banen. Vi var fem-seks stykker, der tog imod piften og buhråbene, mens de andre var i omklædningsrummet og undslap pibekoncerten.

- Det viser, at vi ikke er et hold. Når man tager imod applaus, gør hele holdet det, og det samme gør sig gældende, når man tager imod buhråb og piften, siger Lulic til Gazzetta dello Sport.

Se også: Lazio-direktør: Kun 30 af vores fans er racister

Også Lucas Biglia var skarp i tonen over for Sky Sport Italia.

- Det er en skændsel, hvad vi lige har lavet. En skændsel. En sand skændsel. Jeg håber, at denne her aften kommer til at være lærerig for os. Vi skulle have præsteret meget mere end det her - basta. Nu må vi prøve at gøre det godt i ligaen, som endnu ikke er slut.

Lazios næste to kampe er mod Milan på udebane og derbyet mod Roma på Olimpico, hvor Biancoceleste har hjemmebanefordel på papiret.

Se også: Farvel Europa: UEFA udelukker tyrkisk storklub

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere