Krohn-Dehli bliver opereret i dag

Allerede fredag kommer knæskadede Michael Krohn-Dehli under kniven i Sevilla

Krohn-Dehli kommer på operationsbordet fredag efter den voldsomme skade under kampen torsdag

Sevilla-træner Unai Emery lovede Michael Krohn-Dehli de bedste læger og maksimal støtte efter, at danskeren torsdag aften pådrog sig en forfærdelig knæskade, da Sevilla spillede 2-2 på udebane mod ukrainske Shakhtar Donetsk i Europa League.

Og Emery holder, hvad han lover.

Klokken syv fredag morgen landede flyet med Krohn-Dehli og og resten af truppen i Sevilla, hvor Dr. Daniel Cansinos ledsagede den skadede dansker i ambulancen til hospitalet Clínica Sagrado Corazón de Sevilla. Det skriver klubben på sin hjemmeside. Her bliver Krohn-Dehli hentet i ambulance ved flyet.

Skrækken var til at få øje på hos både Michael Krohn-Dehli og hans med- og modspillere. (Foto: AP) Europa League Forfærdet Sevilla- træner: Krohn-Dehli får de bedste læger

Her kommer midtbanespilleren efter planen under kniven klokken 13.30 efter, at han har gennemgået forskellige præ-operative undersøgelser

Med- og modspillere var i chok over danskerens skade. (Foto: AP)
Med- og modspillere var i chok over danskerens skade. (Foto: AP)

De første undersøgelser tyder på, at Michael Krohn-Dehli har pådraget sig en såkaldt avulsionsfraktur, der opstår, når et knogle-fragment rives af resten af knoglen på grund af eksempelvis ledbånds- eller seneskader. Sevilla oplyser, at man vil komme med en briefing efter operationen.

Skaden opstod blot ti minutter efter, at Michael Krohn-Dehli var blevet indskiftet.

Selv Shakhtars spillere vender sig om og tager sig til hovedet, da Krohn-Dehli bliver skadet. (Foto: AP) Europa League Sevilla-stjerne: Vi vil i finalen for Krohn-Dehli

Danskerens knæskal havde forskubbet sig op mod lårmusklen, og forfærdelsen var til at få øje på i ansigterne på både Krohn-Dehli og med- og modspillere, da omfanget af den hæslige skade stod klart.

- Jeg så hans knæskal komme direkte ud, lød det således fra holdkammeraten Vitolo, der efter kampen var tydeligt påvirket af sin danske kollegas skæbne.

Her køres Michael Krohn-Dehli ud af banen efter sin forfærdelige skade. (Foto: AP)
Her køres Michael Krohn-Dehli ud af banen efter sin forfærdelige skade. (Foto: AP)
 

Siden har både Unai Emery og sportsdirektør Ramón Rodríguez Verdejo lovet at gøre alt for at vinde Europa League for den skadede dansker.

- Såvel fans som spillere skal give alt på torsdag og sikre finalepladsen for Michael Krohn-Dehli, sagde han ifølge El Desmarque Sevilla efter kampen i Ukraine.

Michael Krohn-Dehli i voldsomme smerter. (Foto: AP) Europa League Forfærdelig skade til Michael Krohn-Dehli

Av, av! Michael Krohn-Dehli går i græsset i store smerter. Man fornemmer, at selv modstanderne er chokerede over skaden. Foto: AP Sport og Spil Her er fodboldens værste skader

15 kommentarer
Vis kommentarer