Krohn-Dehli efter skræk-skade: Frygtede for karrieren

- Jeg kan huske, at jeg spurgte om hjælp, og så var jeg lige som i en boble inde på banen. Men jeg kan huske, at doktoren sagde, at ’nu er den på plads’, fortæller han fra hospitalssengen

Scenen var forfærdelig at overvære, da Michael Krohn-Dehli pådrog sig sin alvorlige knæskade (Foto: AP)
Scenen var forfærdelig at overvære, da Michael Krohn-Dehli pådrog sig sin alvorlige knæskade (Foto: AP)

- Det her er ikke godt. Måske er det min sidste kamp som fodboldspiller.

Det var den værste af de mange tanker, som Michael Krohn-Dehli nåede at tænke i minutterne efter sit forfærdelige uheld i Sevillas første Europa League-semifinale mod Shakhtar Donetsk.

Det fortæller han fra hospitalssengen til 6'erens fodboldekspert Mikkel Bischoff, der har interviewet landsholdsspilleren op til aftenens Europa League-finale mod Liverpool i Basel.

Han spoler tilbage til den normalt så ufarlige vending med bolden den 29. april, før han faldt om med den alvorlige knæskade, der var så forfærdelig at bevidne.

Jürgen Klopp bar med sin begejstring Liverpool videre mod Dortmund. Her fejrer han miraklet med matchvinder Dejan Lovren (Foto: AP) Sport Danske bekendte: Klopp er meget mere end hans vanvittige energi

- Jeg skal lige vende, som jeg gør så tit. Lige da jeg gør det, tænker jeg, at jeg får et spark bagfra, og at det er mærkeligt, at han lige losser mig ned på den måde. Det gjorde da også en lille smule ondt, fortæller han med et svagt smil.

- Så kigger jeg ned på knæet, og så kunne jeg selvfølgelig godt se, at noget var helt galt. At knæet ikke sad, som det skulle.

- Så tænkte jeg, om min søn sad og så kampen. Heldigvis så han kun første halvleg, og det er jeg glad for.

- Der gik mange tanker gennem hovedet. Jeg kan huske, at jeg spurgte om hjælp, og så var jeg lige som i en boble inde på banen. Men jeg kan huske, at doktoren sagde, at ’nu er den på plads’.

Scenen var forfærdelig at overvære, da Michael Krohn-Dehli pådrog sig sin alvorlige knæskade (Foto: AP)
Scenen var forfærdelig at overvære, da Michael Krohn-Dehli pådrog sig sin alvorlige knæskade (Foto: AP)

Mirakelsejren over Dortmund cementerede Klopps tårnhøje status hos alle i Liverpool (Foto: AP) Liverpool Liverpool-stjerne: Klopp har givet os troen

Læger har vurderet, at Michael Krohn-Dehli vil være ude de kommende 7-8 måneder, efter at hans knæskal hoppede ud af led og satte sig op på låret. Han blev siden opereret på hospitalet Clínica Sagrado Corazón de Sevil i den sydspanske storby.

Ifølge klubben for en såkaldt avulsions-fraktur i knæskallen, der betyder, at knæskallen er brækket over, og senerne i top og bund har trukket hver sit stykke til sig.

Sevilla FC har flere gange vist sin sympati med klubbens danske landsholdsspiller, Michael Krohn-Dehli, efter at den lille tekniker blev alvorligt skadet under Sevillas første Europa League-semifinale mod Shakhtar Donetsk.

Først udsendte klubben et billede af en smilende Krohn-Dehli i hospitalsklæder i selskab med klubbens træner, Unai Emery. Billedet blev delt flittigt på sociale medier som Twitter og Facebook.

Søndag havde hele holdet så iklædt sig trøjer med teksten 'Animo Michael', inden ligakampen mod Espanyol blev sparket i gang. Et ønske om god bedring til danskeren.

Inden returopgøret i Europa League torsdag havde spillerne igen ytret, at de spillede for deres danske holdkammerat.

Og holdet holdt sit ord.

Da franske Kevin Gameiro kort efter pausen scorede sit andet mål i kampen til stillingen 2-1, fik han fat i en trøje med Michael Krohn-Dehlis navn og nummer på ryggen.

Målscoreren viftede efterfølgende ivrigt trøjen ud mod tribunerne på Ramón Sánchez Pizjuán, hvor tilskuerne kunne tiljuble Sevillas danske midtbanespiller.

Sevilla kan i aften vinde turneringen for tredje gang i træk og femte gang i alt, og sker det, vil der nok være flere hilsener til den danske holdkammerat.

Krohn-Dehli indledte sæsonen med at spille Super Cup mod Barcelona:

3 kommentarer
Vis kommentarer