Krohn-Dehlis gyserskade går verden rundt

Det er ikke kun i Danmark, at Michael Krohn-Dehlis stygge skade vækker rædsel

Krohn-Dehli kommer på operationsbordet fredag efter den voldsomme skade under kampen torsdag

Det har lignet sæsonen, hvor Michael Krohn-Dehli skulle krone en lang karriere i professionel fodbold.

Efter 12 år på det, der groft sagt kan kaldes topfodboldens næstøverste hylde i klubber som Waalwijk, Ajax, Sparta Rotterdam, Brøndby og Celta Vigo, skulle den rutinerede midtbanespiller høste frugterne med en kontrakt i den spanske storklub Sevilla.

Michael Krohn-Dehli opereres fredag eftermiddag. (Foto: AP) Europa League Krohn-Dehli bliver opereret i dag

Her har Krohn-Dehli haft masser af succes og i perioder holdt den ukrainske stjerne Yevhen Konoplyanka ude af startopstillingen, men da spanierne torsdag aften besøgte Ukraine og Shakhtar Donetsk, var danskeren for en gangs skyld på bænken.

Her går det galt for Michael Krohn-Dehli. (Foto: AP)
Her går det galt for Michael Krohn-Dehli. (Foto: AP)

Han kom ind efter en lille times spil, men i bagklogskabens klare lys, havde han måske helst været fri.

For godt ti minutter efter sit indhop røg han omkuld i græsset med skræk og smerte malet i ansigtet, mens med- og modspillere så til i gru.

Danskerens knæskal havde nemlig flyttet sig op mod lårmusklen, og allerede fredag eftermiddag skal han under kniven på hospitalet Clínica Sagrado Corazón i Sevilla, hvor han skal opereres for en avulsion fraktur, der opstår, når et knogle-fragment rives af resten af knoglen på grund af eksempelvis ledbånds- eller seneskader.

Skrækken var til at få øje på hos både Michael Krohn-Dehli og hans med- og modspillere. (Foto: AP) Europa League Forfærdet Sevilla- træner: Krohn-Dehli får de bedste læger

De næsten ubærlige billeder af den chokerede Michael Krohn-Dehli har også vakt opsigt langt udenfor de danske og spanske grænser.

Blandt andet i Sverige, hvor Aftonbladet fortæller om skrækskaden under overskriften 'Ulækker skade kan være afslutning på karrieren'


Den svenske avis' kendte fodboldskribent Simon Bank kommenterede kampen for Kanal 9 sammen med den tidligere FCK-træner Hans Backe.

Og parret havde svært ved at sluge den grimme skade.

Heller ikke Shakhtar-spillerne kunne holde ud at se på skaden. (Foto: AP)
Heller ikke Shakhtar-spillerne kunne holde ud at se på skaden. (Foto: AP)

- Det er forfærdelige billeder. Krohn-Dehli har en historik fra sine år i Holland. Han har haft kæmpe skadesproblemer, og det kan blive afslutningen på hans karriere, lød det fra Bank, mens Backe næsten ikke kunne kigge på skærmen

- Jeg kan ikke engang kigge på den langsomme gentagelse, sagde han.

Selv Shakhtars spillere vender sig om og tager sig til hovedet, da Krohn-Dehli bliver skadet. (Foto: AP) Europa League Sevilla-stjerne: Vi vil i finalen for Krohn-Dehli

De spanske aviser har også fundet plads til Michael Krohn-Dehlis sure skæbne.

'Forfærdelig knæskade til Krohn-Dehli', skriver Madrids store sportsavis Marca


Avisen har fulgt forløbet tæt, og var blandt andet på plads i lufthavnen med et tv-hold, da Sevilla-flyet landede i Spanien, og Krohn-Dehli blev båret ud i ambulancen, som fragtede ham til hospitalet. Her bliver Krohn-Dehli hentet i ambulance ved flyet.

Norske VG skriver også om Michael Krohn-Dehlis skade under overskriften 'Dansk stjerne opereres i dag for at redde knæet efter skrækskade'.


- Scenen, der udspillede sig under gårsdagens Europa League-semifinale var mareridtsagtig. I eftermiddag skal den danske stjerne under kniven for at redde knæet, skriver nordmændene.

Sevilla FC meddeler, at man vil bringe en briefing efter Michael Krohn-Dehlis operation, der er planlagt til klokken 13.30.

Ekstra Bladet følger sagen løbende...

Michael Krohn-Dehli i voldsomme smerter. (Foto: AP) Europa League Forfærdelig skade til Michael Krohn-Dehli

4 kommentarer
Vis kommentarer