Liverpool får spansk modstand i semifinalen

Efter mesterkampen mod Dortmund skal The Reds til Spanien i semifinalen i Europa League

Sandsynligheden for en spansk modstander i semifinalen til Europa League var stor for Liverpool FC, da der fredag eftermiddag blev trukket lod.

Således var to ud af tre mulige modstandere fra Spanien, og det endte med Villarreal CF som modstander, for briterne, der torsdag leverede en af sæsonens bedste kampe overhovedet i europæisk fodbold mod Borussia Dortmund, der blev besejret 4-3 efter et comeback. Coutinho jubler efter sin reducering til 2-3, og til sidst fik Liverpool hentet sejren i tillægstiden (Foto: AP) Europa League Tysk afkloppsning: Vanvittigt Liverpool-comeback i drama

Coutinho jubler efter sin reducering til 2-3, og til sidst fik Liverpool hentet sejren i tillægstiden (Foto: AP) Europa League Tysk afkloppsning: Vanvittigt Liverpool-comeback i drama

Shakhtar Donetsk og Sevilla med Michael Krohn-Dehli på holdet mødes i den anden semifinale. Sidstnævnte kneb sig videre i turneringen efter at have besejret landsmændene fra Bilbao i straffesparkskonkurrence. Sevilla har vundet turneringen de seneste to sæsoner - og fire gange siden 2006.

Villarreal og Shakhtar har hjemmebane i det første møde.

Shakhtar-træner Mircea Lucescu mener, at de forsvarende Europa League-mestre har en lille fordel, da spanierne har hjemmebane i returopgøret.

- Alle modstandere ville have været lige hårde, men det bliver en smule mere kompliceret for os at gå videre nu, da vi spiller den første kamp hjemme, siger den rumænske Shakhtar-chef til uefa.com.

Kampene spilles 28. april - og returkampe 5. maj.

Turneringens finale spilles i Basel den 18. maj.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

40 kommentarer
Vis kommentarer