Liverpool slagtede aftenens modstander - og slog CL-rekord

I aften møder Liverpool det tyrkiske hold Besiktas i 1/16-finalen i Europa League - et hold som Gerrard og co tæskede ud af Anfield sidst de mødtes

Det kan godt være, at Liverpool røg ud af gruppespillet i Champions League denne sæson og i stedet skal tørne ud i 'lillebror-turneringen', Europa League - men Premier League-klubben kan dog glæde sig over, at de stadig er indehavere af en CL-rekord.

Tilbage i 2007 tæskede Liverpool tyrkiske Beksiktas med hele 8-0 i en gruppekamp på Anfield - og det er til dags dato den største sejr i Champions Leagues 23-årige historie.

Nu vender tyrkerne tilbage til Anfield for første gang siden nedslagtningen for otte år siden - med klubbens nuværende træner, Slaven Bilic, er ikke meget for at tale om en revanche.

Champions League CL-skandaler: Spøgelsesmål og norske dødstrusler

- Det, der skete i 2007, står skrevet i rekordbøgerne. Men det ligger i fortiden. De fleste af vores spillere var børn dengang, så der er intet pres. Fodbold er et fantastisk spil - man skal også huske på, at vi vandt over Liverpool to uger inden 0-8-nederlaget på Anfield, sagde Bilic til pressemødet forud for kampen.

Peter Crouch var blandt hovedpersonerne i storsejren over Besiktas. (Foto: AP)
Peter Crouch var blandt hovedpersonerne i storsejren over Besiktas. (Foto: AP)
 

Liverpools manager ærger sig til gengæld over, at hans hold ikke er at finde i Champions League længere - men han understreger også, at holdet først nu viser sit potentiale.

Superligaen Club Brugge: Hele Belgien forventer sejr mod AaB

- Det er da frustrerende, at vi ikke spiller CL. Vi arbejde hårdt for at spille i den bedste turnering, og det var et stort mål for mig. Men startede sæsonen dårligt med flere besværligheder - og det har kostet, siger Rodgers til Liverpool Echo.

- Nu er mit hold mere homogent, og det er nu for alvor, at vi viser stor styke. Europa har endnu ikke set det bedste fra Liverpool i denne sæson, og vi går 100 procent ind i vores kampe i Europa League.

Liverpool kommer med stor selvtillid ind i kampen mod Besiktas efter en god og stabil periode i Premier League - og så kan de altså også huske tilbage på 2007, hvor alt fungerede for de rødblusede, da de kørte tyrkerne over.

0 kommentarer
Vis kommentarer