Liverpool slagtede aftenens modstander - og slog CL-rekord

I aften møder Liverpool det tyrkiske hold Besiktas i 1/16-finalen i Europa League - et hold som Gerrard og co tæskede ud af Anfield sidst de mødtes

Det kan godt være, at Liverpool røg ud af gruppespillet i Champions League denne sæson og i stedet skal tørne ud i 'lillebror-turneringen', Europa League - men Premier League-klubben kan dog glæde sig over, at de stadig er indehavere af en CL-rekord.

Tilbage i 2007 tæskede Liverpool tyrkiske Beksiktas med hele 8-0 i en gruppekamp på Anfield - og det er til dags dato den største sejr i Champions Leagues 23-årige historie.

Nu vender tyrkerne tilbage til Anfield for første gang siden nedslagtningen for otte år siden - med klubbens nuværende træner, Slaven Bilic, er ikke meget for at tale om en revanche.

CL-skandaler: Spøgelsesmål og norske dødstrusler

- Det, der skete i 2007, står skrevet i rekordbøgerne. Men det ligger i fortiden. De fleste af vores spillere var børn dengang, så der er intet pres. Fodbold er et fantastisk spil - man skal også huske på, at vi vandt over Liverpool to uger inden 0-8-nederlaget på Anfield, sagde Bilic til pressemødet forud for kampen.

Peter Crouch var blandt hovedpersonerne i storsejren over Besiktas. (Foto: AP)
Peter Crouch var blandt hovedpersonerne i storsejren over Besiktas. (Foto: AP)
 

Liverpools manager ærger sig til gengæld over, at hans hold ikke er at finde i Champions League længere - men han understreger også, at holdet først nu viser sit potentiale.

Club Brugge: Hele Belgien forventer sejr mod AaB

- Det er da frustrerende, at vi ikke spiller CL. Vi arbejde hårdt for at spille i den bedste turnering, og det var et stort mål for mig. Men startede sæsonen dårligt med flere besværligheder - og det har kostet, siger Rodgers til Liverpool Echo.

- Nu er mit hold mere homogent, og det er nu for alvor, at vi viser stor styke. Europa har endnu ikke set det bedste fra Liverpool i denne sæson, og vi går 100 procent ind i vores kampe i Europa League.

Liverpool kommer med stor selvtillid ind i kampen mod Besiktas efter en god og stabil periode i Premier League - og så kan de altså også huske tilbage på 2007, hvor alt fungerede for de rødblusede, da de kørte tyrkerne over.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter