Liverpool smed det hele væk til sidst

I kampens andet tillægsminut vandt Villarreal med en sen scoring mod Liverpool i Europa Leagues første semifinale

Brasilianske Lucas slår ud med armene. Liverpool var tæt på et fint resultat i Villarreal. Men spanierne vandt til sidst. (Foto: AP)
Brasilianske Lucas slår ud med armene. Liverpool var tæt på et fint resultat i Villarreal. Men spanierne vandt til sidst. (Foto: AP)

De spanske Europa League-underdogs fra Villarreal tog torsdag aften hjemme i mod Liverpool i de første semifinaler.

I kampens begyndelse var det de engelske gæster der kom bedst fra start. Joe Allen fik sendt en afslutning afsted fra Villarreals målfelt, men Sergio Asenjo reddede flot efter fem minutter.

Seks minutter senere var det hjemmeholdets tur til at nærme sig Liverpool-målet. Roberto Soldado sendte et frispark få centimeter forbi den venstre målstolpe.

Villarreal fortsatte derefter deres chancehøst. Spanierne kom fremt til langt det meste i første halvleg, og skulle stillingen ikke være blevet 0-0 ved pausen, hvilket det blev, skulle det have været Villarreal, der have været på måltavlen.

Michael Krohn-Dehli i voldsomme smerter. (Foto: AP) Europa League Forfærdelig skade til Michael Krohn-Dehli

I anden halvleg startede spanierne, som de sluttede. Allerede minuttet efter anden halvlegs start bankede Cedric Bakambu et hovedstod på stolpen, og Liverpool kunne ånde lettet op.

Stolpen stod også i vejen i det 65. minut, da Roberto Firmino bankede sin afslutning mod træværket.

Til slut var det Villarreal, der var tættest på da Bakambu igen havde en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet foran. Denne gang blev Simon Mignolet dog helten, da han reddede afslutningen.

Men som alt håb syntes ude, scorede Adrian efter en flot udført kontraangreb af Denis Suarez til 1-0 i to minutters tillægstid, og ganske fortjent snuppede Villarreal altså sejren til allersidst.

31 kommentarer
Vis kommentarer