Liverpool-stjerne: Sådan vendte Klopp kampen i pausen

Divock Origi indledte Liverpools magiske comeback mod Dortmund i Europa League, og han blev stærkt inspireret af sin manager, Jürgen Klopp, i pausen

Hør mere her

Der skal en stor leder til at ændre slagets gang. Og da tingene så absolut sortest ud på Anfield i Liverpool, trådte den karismatiske manager Jürgen Klopp i karakter.

Nede med 0-2 på hjemmebane til et velspillende Dortmund-mandskab, gik Liverpool i omklædningsrummet med det ene ben ude af Europa League. Spillerne var nedtrykte og rådvilde, og manager Jürgen Klopp, der selv har haft en glorværdig trænerkarriere i Dortmund, måtte være rasende efter præstationen i første halvleg.

Men sådan er Jürgen Klopp ikke. I hvert fald ikke torsdag aften, da der var aller mest behov for tyskerens lederegenskaber. Det fortæller Liverpool-stjernen Divock Origi til Liverpool Echo.

- Han var meget rolig. Overraskende rolig. Og det viser klassen ved en stor manager. Der var ingen panik, ingen stress og han troede på holdet, og det hjalp os. Han giver os tro på tingene, og vi forsøgte at belønne det, siger Divock Origi om sin tyske manager, og fortæller videre, hvad Klopp sagde til sine spillere i pausen:

Aviserne kammer over dagen derpå (Foto: AP/EB) Europa League Tyskland i chok - Briterne går amok over Liverpools sejr

- Han sagde, at vi lever for at spille på aftener som denne. Vi havde ingenting at tabe, og nu drejede det sig om at komme i gang og vise vores kvaliteter. Det var en speciel aften, og i pausen sagde han (Jürgen Klopp, red.), at vi skulle gøre alt for at gøre det til en speciel aften, som vi kan fortælle vores børn og børnebørn om en dag, siger Divock Origi.

Det lykkedes som bekendt for Liverpool, at vende kampen på hovedet i anden halvleg og spille sig videre blandt Europa Leagues sidste fire mandskaber.

Coutinho jubler efter sin reducering til 2-3, og til sidst fik Liverpool hentet sejren i tillægstiden (Foto: AP) Europa League Tysk afkloppsning: Vanvittigt Liverpool-comeback i drama

Og den ekstatiske og helt særlige stemning blandt tilskuerne på Anfield var også en af årsagerne til, at Liverpool i sidste ende stod tilbage som sejrherre i 4-3 kampen, mener Divock Origi.

- Mange hold har gode kvaliteter, men når du har en god og taktisk stærk manager og er en god klub med gode fans, så er det ingen hemmelighed, at du kan opnå store ting. Der var en helt særlig atmosfære på stadion, siger den belgiske angriber.

Følg lodtrækningerne til Champions League og Europa League på Ekstra Bladet fra klokken 11.30

13 kommentarer
Vis kommentarer