Liverpools drømmemål sender United ud

Liverpool sendte FC Midtjyllands bødler fra Manchester United ud af Europa League

Philippe Coutinho scorede det afgørende 1-1-mål for Liverpool (Foto: PA)
Philippe Coutinho scorede det afgørende 1-1-mål for Liverpool (Foto: PA)

Manchester United har vundet 13 engelske mesterskaber, siden Liverpool senest blev mestre, men i Europa der har Liverpool-fansene stadig overhånden, og den overhånd blev kun større torsdag aften.

Her lykkedes det nemlig Liverpool at sende Manchester United ud af Europa League i 1/8-finalen via 1-1 på Old Trafford, og da Liverpool havde vundet første kamp med 2-0, så var sagen klar.

I en forrygende chancerig første halvleg skulle der straffespark til, før Anthony Martial efter 31 minutter bragte United foran efter straffe begået mod ham selv af en rundtosset Nathaniel Clyne.

Så var United kun en enkelt scoring fra forlænget spilletid, men i stedet lukkede Liverpool kampen med en fabelagtig udligning i sekunderne inden pausen. Philippe Coutinho tog sagen i egen hånd og på Messi-vis snød han United-backen Varela og chippede fra en spids vinkel bolden over David de Gea til 1-1.

Se også: Undrer du dig også? Derfor er United-Liverpool rykket

Se også: Engelsk legende: Derfor kan Eriksen vinde stor pris

Philippe Coutinho scorede det afgørende 1-1-mål for Liverpool (Foto: PA)
Philippe Coutinho scorede det afgørende 1-1-mål for Liverpool (Foto: PA)
 

Efter pausen forsøgte United at lægge pres på, men helt så mange store chancer som i første halvleg blev det aldrig til med det i baghovedet, at man skulle op og vinde 4-1 for at sende Liverpool ud. Og faktisk virkede det hurtigt som om, United havde givet op, og Liverpool var tættere på 2-1.

I starten af kampen havde Juan Mata ellers sparket forbi fra kort afstand, mens Simon Mignolet var ude med en stor redning på Jesse Lingards hovedstød.

Liverpool havde dog også deres chancer før pausen. Coutinho tvang David de Gea til en verdensklasseredning lige før Uniteds mål, og Daniel Sturridge sparkede på overliiggeren lige efter Uniteds mål, og Jordan Henderson missede også en stor chance.

Med Liverpools avancement til Europa Leagues kvartfinaler, så er Manchester Uniteds eneste chance for Champions League næste år at spille sig i top-fire i Premier League. Her har man med ni kampe tilbage dog også kun fire point op til bysbørnene fra City.

Liverpool er syv point efter City, men kan også spille sig i Champions League ved at vinde årets udgave af Europa League. Foreløbig er Jürgen Klopps tropper med i bowlen, når der fredag trækkes lov til kvartfinalerne i Europa League.

Jürgen Klopp havde en god aften på Old Trafford (Foto: AP)
Jürgen Klopp havde en god aften på Old Trafford (Foto: AP)
 

Se også: Giggs: United kan tage fjerdeplads og CL-kvalifikation

Se også: Kæmpe overraskelse: Italiens fiasko total

Se også: Van Gaal misundelig på Liverpools fans

I april er det 26 år siden, at Liverpool vandt mesterskabet - se det her:

56 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere