Lössl og Jacobsen slog Dynamo Kievs ni mand

Guingamps Jonas Lössl og Lars Jacobsen skulle meget igennem før de kunne strække hænderne i vejret i deres 2-1-sejr over Dynamo Kiev

Guingamps danskere, Lars Jacobsen og Jonas Lössl, var med til at vinde Dynamo Kiev i Europa League. (Foto: All Over Press)
Guingamps danskere, Lars Jacobsen og Jonas Lössl, var med til at vinde Dynamo Kiev i Europa League. (Foto: All Over Press)

Der skulle gå 72 minutter og Dynamo Kiev skulle have to direkte udvisninger før den franske klub Guingamp kunne få bolden i nettet.

Forinden det havde deres modstander i aftenens Europa League-kamp allerede scoret efter et offside-kiks.

Se også: Ny dansk skalp for Club Brugge: AaB kollapsede hjemme

Men derfra var det Dynamo Kievs tur til at lave fejlene, som samtidig også gav dommer Slavko Vincic en uønsket hovedrolle, da han måtte smide to Kiev-spillere, Yarmolenko og Belhanda, ud for at sparke deres modstandere ned. Den første kom som lidt af en overraskelse for Yarmolenko og måtte gå fra banen med hænderne ovenpå hovedet.

Da udligningen endelig kom efter 72 minutter blev der slået korsets tegn af Beauveu, der havde kastet sig frem for at heade bolden i målet. Lettelsen var til at tage og føle på. Vildskaben kunne bare tre minutter senere få frit løb, da Diallo kom højest på et hjørnespark og sendte franskmændene i front til slutresultatet 2-1.

Se også: Helenius skælder ud på AaB-fans

Ronnie Schwartz var også udtaget til kampen, men han sad på bænken for Guingamp hele kampen.

I kampen mellem Villarreal og Salzburg blev det til en spansk sejr på 2-1 i et opgør, hvor Peter Ankersen ikke blev benyttet blandt udskifterne.

Der er returkamp i opgørerne på torsdag i næste uge.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen