Manchester United i Jylland: Lukas fik stjernernes autografer

Manchester United-stjernerne landede onsdag i Karup, og her var den store fan Lukas til stede med sin autografblok. Se mere i klippet her

Manchester United i Jylland: Lukas fik stjernernes autografer

Se interviewet med Lukas her (Foto: Ernst Van Norde)

David de Gea, Juan Mata, Anthony Martial og Louis van Gaal er onsdag kl. 13.20 landet planmæssigt på dansk grund i den lille midtjyske lufthavn ved Karup sammen med resten af den milliard-dyre Manchester United-trup.

Det var ikke en overvældende fanmodtagelse, men United-tilhængeren Lukas var dog mødt op med sin far og sin autografblok - og den fik en masse underskrifter fra fodboldstjernerne.

Torsdag aften tørner det engelske storhold sammen med de danske mestre fra FC Midtjylland på MCH Arena i Herning. En kamp, der er blevet kaldt midtjydernes største i historien.

Men giganterne Wayne Rooney, Bastian Schweinsteiger og Marouane Fellaini var dog ikke med flyet til Danmark, så de autografer må Lukas få en anden dag.

Disse 18 spillere var med flyet til Danmark: De Gea, Romero, Love, McNair, Smalling, Blind, Poole, Riley, Carrick, Herrera, Schneiderlin, Lingard, Pereira, Weir, Mata, Memphis, Martial, Keane.

Se interviewet med Lukas i klippet oven for

FCM er ligeglade med Rooney-fravær

Godt nyt til FCM: Rooney ikke til Herning

Manchester United i Jylland: Lukas fik stjernernes autografer

Her ankommer stjernerne til Danmark