Mere succes: Brandvarme Bendtner nettede i Europa

Nicklas Bendtner sluttede året med en straffesparksscoring for Rosenborg i Europa League

Fra VG: Bendtner om sin første sæson i Rosenborg

2017 har været et fremragende år for Nicklas Bendtner: Norsk mester med Rosenborg, topscorer i Eliteserien med 19 mål, genrejsning af karrieren og comeback på landsholdet.

Torsdag aften sluttede den danske landsholdsangriber så fodboldåret af med at score i Europa League, da Nicklas Bendtner sikrede sit Rosenborg-hold 1-1 ude mod makedonske Vardar Skopje.

Nicklas Bendtner udlignede til slutresultatet i de sidste sekunder af første halvleg, da danskeren omsatte et straffespark.

Nicklas Bendtner går til bolden i Skopje og sekunder senere ligger den i nettet. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski
Nicklas Bendtner går til bolden i Skopje og sekunder senere ligger den i nettet. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski
 

Bendtners mål gjorde dog ikke nogen markant forskel i det store billede, da både Rosenborg og Vardar Skopje var ude af Europa League allerede inden sidste runde.

Zenit skt. Petersborg og Real Sociedad tog billetterne videre fra gruppespillet - og FC København har mulighed for at blive trukket sammen med gruppevinderen, Zenit, på mandag, når der trækkes lod til 1/16-finalen. Lodtrækningen kan følges på eb.dk.

Nicklas Bendtner nåede med torsdagens straffescoring op på fire mål for Rosenborg i nordmændenes europæiske kampagne. Dermed blev danskeren også klubbens topscorer i Europa.

Læs flere nyheder om Bendtner og Rosenborg herunder:

Nicklas Bendtner har haft et fremragende 2017, men han manglede et enkelt mål for at indfri sin personlige målsætning. (Foto: All Over Press) Skandinavien - 27. nov. 2017 - kl. 13:09 Bendtner afslører misset mål: Dette glippede i eventyrlig sæson

Se også: Fans gik amok i protest: Nu chokerer Rosenborg med kæmpe kovending

Se også: Fans i oprør mod Bendtner og Rosenborg: - Det er forkasteligt!

Nicklas Bendtner har virkelig fundet vej til netmaskerne i denne sæson. Men det var ikke nok til at komme på Årwets Hold i VG. Foto: Imago Sport/All Over Press Skandinavien - 30. nov. 2017 - kl. 19:53 Mester og topscorer - nu vrager nordmændene Bendtner

Skandinavien - 28. nov. 2017 - kl. 07:13 Prisregn over Bendtner: I aftes blev han hædret i Norge

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen