Modstander-træner undrer sig over Rafael van der Vaart

Thomas Doll, der står i spidsen for Ferencvaros, som FC Midtjylland møder torsdag aften, undrer sig over Rafael van der Vaarts rolle hos midtjyderne

Historien om Rafael van der Vaart og FC Midtjylland er efterhånden kendt af de fleste, og selv om hollænderen ikke har leveret på et højt niveau, er det bare et mærkværdigt syn gang på gang at se den 34-årige verdensstjerne på FC Midtjyllands udskiftningsbænk.

Hvis Rafael van der Vaart ikke sidder der, er det som regel fordi, han er skadet, og det er også tilfældet i øjeblikket. FC Midtjylland møder i aften Ferencvaros i Europa League-kvalifikationen, og det er uden hollænderen i truppen. Midtbanespilleren er skadet på ny.

Selvsikker Superliga-spiller: Her er jeg bedre end Cristiano Ronaldo

Ungarske Ferencvaros trænes af tyske Thomas Doll, og han har bidt mærke i situationen omkring Rafael van der Vaart i FC Midtjylland.

- Det er altid en træners afgørelse, hvilke spillere han vil benytte. Men jeg finder det ærgerligt, at vi ikke får set mere til Rafael van der Vaart. Jeg ved godt, at han ikke har tidligere tiders dynamik, siger Doll ifølge Herning Folkeblad.

Forelskede Polman og Vaart: Her er vores prinsesse

- Det sker jo i forskellige aldre for spillere. Nogle kan spille til de er 38 år, andre stopper som 30-årige. Rafa begyndte jo også, da han var 17 år. Men jeg finder det lidt mærkeligt, at han ikke spiller mere.

Thomas Doll var cheftræner for Rafael van der Vaart, da de begge var i Hamburger SV, og tyskeren kalder FCM-spilleren for den bedste, han nogensinde har trænet.

Her er Superliga-historiens dyre bænkevarmere

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde