Mourinho i nyt angreb i nat: Vi har mange fjender

Et hårdt program rammer kun Manchester United, påpeger manager José Mourinho, der må undvære Paul Pogba i tre uger

Fjenderne er overalt, mener José Mourinho, der føler Manchester United forfordelt på grund af det hårde program. Foto: All Over Press
Fjenderne er overalt, mener José Mourinho, der føler Manchester United forfordelt på grund af det hårde program. Foto: All Over Press

Hvis nogen tro, at det er en dans på roser at være tilknyttet Manchester United - ja, så må de tro om igen.

I hvert fald, hvis man skal tro manager José Mourinho.

Ganske vist er holdet ubesejret i de seneste 17 kampe i Premier League, og 'De røde djævle'' gik da også videre til Europa Leagues kvartfinaler efter torsdag aften at have vundet 1-0 over russiske Rostov.

Men der er koldt på toppen. Det hårde program tærer på kræfterne, og det hjælper ikke just at spille med ti mand som i FA Cup-nederlaget til Chelsea i mandags.

Torsdag aften måtte stjernespiller Paul Pogba kort inde i anden halvleg humpe fra banen. Han er formentlig ude i tre uger, og det var dråben, der fik José Mourinhos bæger til at flyde over.

- Vi har mange fjender. Normalt ville det bare være Rostov, men vi har mange flere.

- Det er svært at spille mandag med ti mand, det er svært at spille nu, det er svært at spille kl. 12 på søndag. Nu kommer vi formentlig til at tabe mod Middlesbrough. Træthed har en pris, siger portugiseren.

Han fremhævede en situation under kampen, der understregede hans pointe. Forsvarsspiller Marcos Rojas bad udmattet om en banan, som manageren kom med.

Den situation blev der efterfølgende gjort grin med på de sociale medier, men Mourinho finder den ikke morsom.


- Jeg var træt flere gange. Jeg ved, hvordan det er, når kroppen har brug for noget, og spilleren spurgte efter en banan. Banan-situationen er slet ikke sjov. Vi skal respektere spillernes fysiske tilstand.

- Det er skidt for os, at alle holdene over os ikke har internationale turneringer. Det ved ikke, hvad træthed er. Vi kæmper til grænsen - det er det, vi bliver nødt til at gøre, siger José Mourinho.

Han skal som nævnt med United til Middlesbrough på søndag, og hans situation gøres ikke lettere af, at der er karantæne til topscorer Zlatan Ibrahimovic og til Ander Herrera samt skader, der gør blandt andre Wayne Rooney og Anthony Martial tvivlsomme til kampen.

Se også: Iskold Boilesen pebet ud: Fik Ajax-gave i smug

Se også: Derfor er Dolberg kongen af Amsterdam

 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen