Annonce:
Annonce:

Mourinho med hård kritik: De burde rejse hjem!

Roma-chefen retter en skarp kritik mod UEFA's klubturneringer

José Mourinho og AS Roma er blandt de sidste otte i Europa League. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
José Mourinho og AS Roma er blandt de sidste otte i Europa League. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

AS Roma kan med en vis portion sandsynlighed se frem til en Europa League-kvartfinale mod et hold, der tidligere på sæsonen spillede Champions League.

Det er irriterende, siger José Mourinho.

- Der er hold med (i lodtrækningen, red.), der ikke burde være der. I min optik. Bliver de slået ud af en turnering, bør de rejse hjem.

- Vindes Europa League af et hold, der er slået ud af Champions League, bliver turneringen betydningsløs for mig, sagde han torsdag aften til Sky Sports Italia.

Så kan det ikke siges meget tydeligere.

José Mourinho og Roma har spillet Europa League hele sæsonen, og portugiseren bryder sig ikke om den måde, UEFA tilrettelægger sine klubturneringer på: Lad dem, der er med i Champions League, ryge helt ud i det europæiske mørke, når de har tabt. Og den samme skæbne bør overgå dem, der ryger ud af Europa League.

Annonce:

Stikpille til naboerne
Ikke noget med trøsteturneringer.

Mourinho kunne i den forbindelse ikke lade være med at sende en stikpille til bysbørnene fra Lazio, der torsdag led den tort at forlade Conference League efter et samlet nederlag til hollandske AZ.

- Europa League burde være for de hold, der har været med fra start. Jeg mener, Lazio kommer ikke med i en tredje turnering nu, vel? Det er sådan, det burde være, sagde han.

Lazio begyndte sæsonen i Europa League, men de blev som bekendt kun treer i FC Midtjylland gruppe og kvalificerede sig derfor til sekstendedelsfinalerne i Conference League. Efter samlet sejr over rumænske Cluj, røg de ud efter to gange 1-2 til AZ.

Og for en god ordens skyld: José Mourinho har deltaget i europæiske klubturneringer med Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham og nu Roma. Og han har endnu til gode at ryge ud af den ene turnering for at komme videre til den næste.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: