Annonce:
Annonce:

Mourinho sviner sine angribere efter skuffelse: Hvis jeg var forsvarer...

Manchester Uniteds manager fortsætter med at hænge sine spillere til tørre i medierne

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

José Mourinho er ikke bleg for at hænge sine spillere  ud, hvis de ikke leverer varen i Manchester United.

Tidligere har blandt andre Chris Smalling og Luke Shaw fået kærligheden at føle, når portugiseren har været  ude med riven overfor journalisterne, og efter torsdagens Europa-League-kvartfinale mod Anderlech i Bruxelles, hvor 'De Røde Djævle' måtte nøjes med 1-1 trods indledningsvis dominans, skød 'The Special One' med skarpt igen.

'Hjemmelavede bomber' på stadion: 'Tyrkerne skulle ikke have haft billetter'

Han var nemlig ikke tilfreds med sine angriberes manglende evne til at lukke kampen, hvilket han ikke lagde skjul på under det efterfølgende pressemøde.

- Hvis jeg var Manchester United-forsvarer, ville jeg være meget vred på angriberne. De skulle dræbe kampen, men det gjorde de ikke, lød det spidst fra Mourinho.

Annonce:

- Vi har kontrol, vi har chancer, men vi scorer ikke nok mål. At begynde hjemmekampen med en fordel er altid godt. Men resultatet burde have været meget bedre. vi kan kun skyde skylden på os selv. Vi havde en enkel kamp at spille i anden halvleg, men vi spillede ikke med de rigtige instinkter i vores angreb, lød det fra José Mourinho.

- Det er ikke bare chancerne, som de brændte. Chancerne, når du føler at rummene og tiden er der, men de, der træffer beslutningerne i kontraerne tager to berøringer i stedet for en.  Man er nødt til at spille mere seriøst. Hvis du lægger to eller tre af vores angriberes præstationer sammen, bliver det ikke til meget. Marcus Rashford, Jesse Lingard, Zlatan Ibrahimovic, Antthony Martial, jeg synes, at det var det samme, tordnede Manchester United-manageren.

Selvom Ibrahimovic også får en bid af Mourinhos skideballe, så forsøgte svenskeren selv at råbe kollegerne op undevejs.

Svenske Expressen nærstuderede Zlatan under kampen og skriver, at han flere fortalte holdkammeraterne, at 'vi er nødt til  at gøre mere'.

Nu blev det ved 1-1, hvilket trods alt giver englænderne et fremragende udgangspunkt før returmødet på Old Trafford.

Annonce:

José Mourinho kom for nylig i modvind og blev anklaget for 'voksenmobning', da han offentligt var særdeles hård i sin bedømmelse af venstrebacken Luke Shaw

- Det er svært for ham at få en plads på bænken. Jeg kan ikke sammenligne ham med Ashley Young, Matteo Darmian og Daley Blind. Jeg kan ikke sammenligne den måde, han træner, måden han er engageret på, fokus, ambitioner. Han er langt efter, sagde José Mourinho ifølge nyhedsbureauet Reuters om Shaw, der i sin tid blev verdens dyreste teenager, da han blev købt i Southampton.

Dansk succes i Europa: Sisto-scoring i Celta-sejr

Vanvittige billeder: Banen invaderet før EL-brag

Kasper Dolberg kan vende tilbage mod Schalke

Stor analyse af Premier League: Disse hold når drømmeland – Champions League

Det sagde Mourinho efter pointtab:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: