Offer i chok: Plyndret og halvnøgen

En ansat hos FCK-modstanderen Lugano er blevet overfaldet og bestjålet foran klubbens stadion - angiveligt af en anden ansat i klubben

Lugano i kamp med FCK i Parken i det første indbyrdes opgør i september. Foto: Jens Dresling/Polfoto
Lugano i kamp med FCK i Parken i det første indbyrdes opgør i september. Foto: Jens Dresling/Polfoto

På et mål af Michael Santos tabte schweiziske FC Lugano i september knebent udekampen mod FC København i Europa League-gruppespillet.

Torsdag skal schweizerne til Malmö, men optakten til kampen har været forfærdelig. Det fortæller schweiziske Blick nu.

Lørdag formiddag blev en person fra klubben plyndret og frastjålet både ID-papirer, kontanter og alt andet pånær underbukser, da han ankom til klubbens hjemmebane Cornaredo. Han blev således efterladt halvnøgen på parkeringspladsen.

Røveren var iført hjelm, men blev forinden fanget på overvågningskameraer, så efterfølgende kunne politiet arrestere ham - for siden dog at frigive ham igen.

Sport og Spil 'Emil' har Superligaens mest løjerlige navn

Fotos: Jens Dresling/Lars Poulsen

 

Se også: Transcyklist vækker harme: - Uretfærdigt

Se også: Dårligt nyt til kæresten: Sundt at se fodbold

Lugano-direktør Michele Campana vil da heller ikke betegne episoden som et røveri.

Rygterne går nu på, at skurken også er ansat i klubben og har været det i mere end 10 år. Han skulle aldrig have lavet problemer før, men skulle have været oppe at toppes med offeret tidligere på ugen, så der ligger formentlig et hævnmotiv bag episoden.

- Offeret har det bedre nu. Han var i chok, men han har ikke pådraget sig skader, siger Campana til Blick.

- Så længe vi ikke ved noget, kommer klubben ikke til at gribe ind over for nogen. Politiet fortsætter med at undersøge sagen, og jeg kan ikke sige mere, siger Campana.

Lugano ligger blot nummer otte i ligaen og har kun et enkelt point for to kampe i Europa League. 28. november får de besøg af FC København.

Se også: FCK-millionkøb bryder loven: - Det dræber

- Ståle Solbakken er nok meget bange, lyder det fra svenskernes stjerneangriber, efter Ståles ord om, at Malmös 3-0-sejr ikke skræmte ham. Foto: Jens Dresling/Polfoto FC København - 1. okt. 2019 - kl. 06:22 Stjernen stikker til Ståle: - Han er bange

 

Ekstra Bladet kan afsløre, at det blev en større økonomisk udskrivning for DBU at slippe af med de to fodboldfans, David Bastian-Møller (på billedet) og Pelle Dahlerup Elikofer, der driver FCK-fansitet Copenhagen Sundays. Sport og Spil Hemmeligt dokument: FCK-fans scorede kassen på DBU-brøler

 

4 kommentarer
Vis kommentarer