Overbyder konkurrenten: Mere topfodbold på TV2

Fra sommeren 2021 kommer Europa League og den nye europæiske turnering, Europa Conference League, til at blive vist på TV 2's kanaler.

Fremover kan du se Europa League på TV2s kanaler. Foto: Ritzau Scanpix
Fremover kan du se Europa League på TV2s kanaler. Foto: Ritzau Scanpix

De har de senere år ikke haft meget fodbold på plakaten, men nu opgraderer TV 2 i den grad sin dækning.

TV-stationen har allerede spansk fodbold på programmet de næste seks år, ligesom man også har lidt fra den italienske Serie A.

Nu fortæller tv-stationen så i en pressemeddelelse, at man føjer yderligere turneringer til.

Fra 2021 bliver Europa League, der hidtil har været sendt på Discoverys kanaler, sendt på TV 2, og det samme gør den nye europæiske turnering, Europa Conference League, der er rangeret under Europa League.

Rettighederne løber til 2024.

- Danske klubber har gjort en god figur i UEFA Europa League i flere sæsoner, og jeg er overordentligt glad for, at danske tv-seere og streamingbrugere fremover kan følge de danske hold i både UEFA Europa League og i UEFA Europa Conference League. Jeg har store forventninger til den nye rettighed, som markant udbygger TV 2s engagement på fodboldområdet, siger TV 2s sportschef, Frederik Lauesen, i en pressemeddelelse.

TV 2 kommer til at sende fodbold på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og TV 2 Play. I nogle tilfælde kan der også komme kampe på hovedkanalen TV 2, fremgår det.

Vanvittig sommer venter FCK

Trækker i land efter voldsom trussel

Tre spilledages karantæne til Michael Santos