Pinligt: Eriksen banket i Belgien

Christian Eriksens klub led et grimt nederlag på 1-0 og har dermed et skidt udgangspunkt før den afgørende kamp

Harry Kane havde selv et forsøg på stolpen. Foto: AP
Harry Kane havde selv et forsøg på stolpen. Foto: AP

Tottenham stillede i stærkest mulig opstilling, dog uden Christian Eriksen fra start, men måtte alligevel se nederlaget i øjnene mod belgiske Gent i den første af to 1/16-finaler i Europa League.

Englænderne overlod det meste af spillet til værterne i den første fase, men kom dog ikke bagud med to, som det ellers skete mod Liverpool i seneste Premier League-runde.

Dele Alli fik dog skabt lidt chancer, men uden det store held i de afgørende øjeblikke, og første halvleg sluttede uden mål.

Spurs blev sendt ud af dette års udgave af Champions League efter et skuffende gruppespil, hvor de tabte hjemme mod Monaco og Leverkusen, som endte med at gå videre. Derfor hænger deres europæiske succes på kampagnen i Europa League. Det var dog et meget åndsforladt mandskab, der var mødt op på Ghelamco Arena.

Mousa Dembele var til tider helt ved siden af sig selv. Foto. AP
Mousa Dembele var til tider helt ved siden af sig selv. Foto. AP
 

Kort inde i anden halvleg viste London-klubben dog tænder, for her havde Harry Kane et forsøg, der tog stolpen og gik ud.

Dernæst fulgte et sandt chok for de engelske favoritter. En serie af fejl i forsvaret udløste scoringen fra Gents franske angriber, Jérémy Perbet, som scorede med holdets første forsøg indenfor rammen.

Sidste år blev Tottenham ekspederet ud af turneringen, da de mødte et fortryllende Dortmund-hold i 1/8-finalen. Det ville være en enorm skuffelse, hvis holdet allerede måtte vinke farvel en runde før i dette års udgave.

Med et kvarter igen var Gents Danijel Milicevic tæt på at fordoble føringen, men Hugo Lloris reddede Tottenham med fingerspidserne.

Med ti minutter kom Eriksen på banen, men der var heller ingen magi i den danske landsholdsspiller denne aften.

Returkampen i London spilles på torsdag.

Se også: Engelsk topdommer skifter til Saudi-Arabien

Se også: Wenger efter ydmygelsen: Vi kollapsede

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere