Polakker indtager Rådhuspladsen før Brøndby-brag

Der var højlydt sang og brag fra kanonslag, da polske fans varmede op til aftenens kamp mod Brøndby

Polsk fest på Rådhuspladsen før Europa League-brag i Brøndby. Video: Asger Bach

2. division i fodbold begynder denne weekend. Husk at du med et login til Ekstra Bladet + kan se alle de kampe, du skulle have lyst til. Køb dig adgang lige her

Politiet var til stede, da hundredevis af polske Lechia-fans indtog Rådhuspladsen forud for aftenens Europa League-kamp mod Brøndby.

Til trods for højlydte brag fra kanonslag, der chokerede flere forbipasserende, så har begivenheden forløbet roligt efter omstændighederne, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi har en politiaktion i gang i forbindelse med fodboldkampen, så vi er til stede i området. På Rådhuspladsen har fansene taget et fællesbillede, og de er nu rykket videre mod kampen i Brøndby, siger pressekoordinator Lars Andersen til Ekstra Bladet.

Fansene var tydeligvis i højt humør, da der blev sunget slagsange og affyret pyroteknik foran Københavns Rådhus. Du kan se video af festlighederne over artiklen.

De polske Lechia-fans har da også grund til optimisme, efter at deres hold vandt det første opgør på hjemmebane mod Brøndby 2-1.

Kampen mellem Brøndby  og Lechia spilles på Brøndby Stadion klokken 19.30.

Se også: Vitalt Brøndby-mål: Europæisk håb lever endnu

Se også: Hylder Brøndby-teenagere: - Minder om Daniel Agger

 

71 kommentarer
Vis kommentarer