Politi afviser hooligan-drab: Betjent døde af hjertetilfæde

Det var ikke vold, der var skyld i, at en spansk politibetjent døde efter en Europa League-kamp torsdag aften

Se de meget voldsomme kampe

Den spanske politibetjent, der afgik ved døden i forbindelse Europa League-kampen mellem Athletic Bilbao og Spartak Moskva torsdag aften, døde af et hjerteanfald og blev ikke udsat for vold.

Det meddeler spansk politi, som slår fast, at betjenten ikke var involveret i en direkte konfrontation med fodboldfans.

Kampen mellem det baskiske og russiske hold var på forhånd kategoriseret som en højrisikokamp, og 500 betjente var udstationeret for at holde ro og orden.

Inden kampen opstod der uroligheder, hvorunder den 51-årige betjent kollapsede. Han blev fragtet til hospitalet i Bilbao, hvor han døde torsdag aften.

Spanske medier berettede efterfølgende, at betjenten enten blev slået i hovedet eller blev ramt af kasteskyts, hvilket udløste hjerteanfaldet. Men den teori er nu blevet afvist af lægerne.

Tre russere og to spaniere er fængslet efter balladen, der vækker bekymring, fordi Rusland om mindre end fire måneder er vært for VM.

Politiet var mødt talstærkt op til kampen, hvor der var masser af uroligheder. Foto: AP
Politiet var mødt talstærkt op til kampen, hvor der var masser af uroligheder. Foto: AP
 

Spansk fodbold Politimand dør efter hooligankampe i Bilbao

Alex Iwobi og de andre Arsenal-spillere blev sendt på halen af de svenske underhunde og var tæt på at ryge ud. Foto: Ritzau Scanpix Champions League Jubel og fordømmelse: Svensk miniput chokerer Arsenal

FC København har Superligaens klart tungeste lønbudget. Foto: Polfoto/ Jens Dresling. Sport og Spil Millionerne ruller: Så meget bruger din klub på spillere

1 kommentar
Vis kommentarer