Annonce:
Annonce:

Presset Van Gaal: Spillerne skal være liderlige efter at vinde

United-manager Louis van Gaal vil se mere liderlighed hos sine spillere. Sådan faldt ordene på onsdagens pressemøde med hollænderen, der udviser stor respekt for FC Midtjylland

Se Van Gaal til pressemødet her
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Han gad egentlig ikke rigtig at være til stede i rummet. Men sådan er Uefas regler nu engang.

Så der sad han ved onsdagens pressemøde, Louis van Gaal, og svarede modvilligt på, hvorfor det ikke vil være en fadæse at tabe til FC Midtjylland, og hvad det dog er, som Manchester United mangler for at vinde fodboldkampe og spille bedre.

- FC Midtjylland er virkelig godt organiseret, og de spiller en type fodbold, som jeg godt selv kan lide at praktisere. Når jeg ser på FC Midtjyllands statistik, så har de aldrig tabt til et engelsk hold, og derfor er det i sagens natur en svær kamp for os, sagde Louis van Gaal til pressemødet og fortsatte:

Annonce:

- Jeg ved godt, at alle tænker, at en klub som Manchester United skal slå FC Midtjylland, men sådan fungerer fodbold ikke altid. Vi er nødt til at holde bedre på bolden og blive mere pågående, men det bliver en svær opgave, sagde den hollandske manager, der altså fastholder, at han er fuld af respekt for de danske modstandere.

Krøb til korset
Manchester United har været hårdt ramt af skader på det seneste, og ved dagens træning i det britiske stod både Chris Smalling og Cameron Bortwick-Jackson over. Til gengæld er højre back Guillermo Varela igen klar til kamp.

Men selv om Louis van Gaal har givet skaderne skylden for en stor del af Uniteds formkrise, så krøb han til korset ved onsdagens pressemøde og indrømmede, at de dyre stjerner også manglede andet. Nemlig liderlighed.

- Alle er mennesker, og det er ikke altid mennesker er i lige god form. Men jeg er ikke enig i, at vi ikke udviste ’fight’ i Danmark. Men spillerne skal udvise passion eller snarere er liderlighed det rigtige ord. De skal være liderlige efter at vinde, og det skal kunne ses på banen.

Så er advarslen sendt videre til FCM-spillerne.

Se United træne på Carrington-anlægget

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: