Rammer forsiden: Mystiske Eriksen

Christian Eriksen beskrives som det 'mystiske objekt' på Inter-holdet, og rammer forsiden i Italien, fordi han på trods af mål senest igen bliver bænket i mandagens Europa League-kvartfinale

Eriksen scorede i Inters avancement til Europa League-kvartfinalen

Se også: Mourinhos kryptiske Eriksen-svar

Christian Eriksen kom på banen og scorede kort efter, da Inter tidligere på ugen vandt 1/8-finalen i Europa League mod Getafe.

Det har givet positive ord i den store italienske sportsavis Gazzetta dello Sport forud for mandagens kvartfinale mod Leverkusen.

- Ingen forventede det, og alle forventede det... Christian Eriksen forbliver det mystiske objekt på dette stadig mere muskuløse Inter-hold, men han giver ikke op, lyder det i sportsavisen.

- Det er svært at se ham som en starter mod Leverkusen, men hvis han har samme indflydelse mod tyskerne som mod Getafe, så er Inter helt sikkert i gode hænder, lyder det i avisen, der understreger, at Eriksen fra Tottenham har gode erfaringer med europæiske turneringer.

Men på trods af målet senest kan danskeren ikke se frem til at starte inde, når Inter mandag spiller kvartfinale mod Leverkusen. Træner Antonio Conte må skuffe danskeren igen.

- I Inter er der ikke plads til Eriksen, lyder det søndag på forsiden af Corriere dello Sport, hvor Eriksen deler pladsen med Pirlos overraskende trænerjob hos Juventus og Lionel Messis mål mod Napoli.

Ifølge avisen starter Eriksen igen på bænken mod Leverkusen, selvom han har været en af de bedre spillere i Inters europæiske kampagne, hvor det tidligere også er blevet til mål mod Ludogorets.

Antonio Conte vælger at holde fast i Romelo Lukaku og Lautaro Martinez på toppen, mens det eneste spørgsmål er, om det bliver med Antonio Candreva eller Danilo D'Ambrosio på kanten, og Eriksen må skuffende blot leve i håbet om endnu en indskiftning på neutral grund i Düsseldorf mindre end 40 kilometer fra den tyske klubs hjemmebane.

Se også: Efter flyfadæse: Thorbjørn droppet af Nike

Foto: Sebastian Vettel havde det svært på Silverstone. Foto: Frank Augstein / POOL / AFP) Sport og Spil Watt svinger kniven: - Gør helt ondt

1 af 2 Christian Eriksen rammer søndag forsiden i Italien. Ina Fassbender/Reuters
2 af 2 Forvent ikke Christian Eriksen i startopstillingen mod Getafe i aften...Foto: Lars Baron/AFP/Ritzau Scanpix
51 kommentarer
Vis kommentarer