Annonce:
Annonce:

Rasende United-fans: 720 kroner for den her udsigt?

Først var det raseri over billetprisen, nu er de rasende over udsigten fra tilskuerpladserne til kampen mellem FC Midtjylland og Manchester United

Begrænset udsyn til 720 kroner (Foto fra Twitter)
Begrænset udsyn til 720 kroner (Foto fra Twitter)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Europa League

Det er i forvejen ikke sjove tider at være fan af Manchester United.

Lige siden Alex Ferguson forlod roret, har klubben mistet fodfæste, og de dårlige resultater og indsatser har nærmest stået i kø.

En ny en af slagsen noterede United sig for i går, da FC Midtjylland mulede de tidligere engelske mestre og vandt 2-1.

Op til kampen havde United-fansene reageret kraftigt på FCM's beslutning om at hæve billetpressen til klubbernes møde, hvor prisen lød på 720 kroner for en billet til Europa League-dysten, og efter kampen var fanden så løs i Laksegade igen.

Glæden var stor i Ekstra Bladets studie, da kampens sidste scoring kom

Engelske fans raser: FCM's billetpriser er skamløse

United-fansene var nemlig ikke tilfredse med det udsyn, som nogle af fansene havde til kampen.

Annonce:

- Aha, 720-kroner-billetten bragt til dig i samarbejde med, skriver Duncan Drasdo, formanden for Manchester United Supporters Trust, på Twitter, mens han 'tagger' flere af Uniteds sponsorer i sit tweet.

Og billedet viser da heller ikke ligefrem et fornuftigt udsyn over banen, hvor både et net og et hegn er i vejen spærrer en del af udsynet.

Ekstra Bladet har været i kontakt med FCM's kommercielle direktør Jacob Jørgensen, som ikke selv har set billedet, men ikke er enig i kritikken fra United-fansene.

Der var ingen tvivl om, hvem kampens spiller var

Engelske medier kammer over: FCM ville ende i toppen af PL

- Vi har ikke begrænset udsyn. Vi har haft net foran udebaneafsnittet, siden vi fik henvendelsen fra Brøndby, der gerne ville have det op, så vi kunne undgå, at deres fans kunne smide ting på banen. Men i forhold til nettet er det altid noget, vi har en dialog med udeholdets sikkerhedsansvarlige omkring.

Annonce:

- Jeg mener, at Southampton bad om at få det ned, og så fik de det ned, da de spillede her. Men siden Brøndby-henvendelsen har vi altså haft nettet op, og det fungerer efter hensigten, og der er også fint udsyn igennem det, siger Jørgensen.

- Hullerne i hegnet på udebaneafsnittet er også store, og der er ingen problemer med at kigge igennem dem. Men du kan altid tage billeder, så det ser slemt ud. Jeg skal ikke kunne sige, om der har været et enkelt sted, men det er aldrig noget, vi har fået påtalt før.

- På billedet ser det ikke ud som om, at udsynet er særlig godt over banen?

- Det er ikke noget, vi har fået påtalt før. Men vi vil da kigge på, hvis der er nogen, der mener det, siger direktøren.

- I forhold til det med priserne kan jeg altså kun sige, at de er i orden. Vi snakkede med United, som ikke havde nogen problemer med vores priser. Så længe prisen var ens for både FCM- og United-fans, så var det rigtig fint.

Iskold FCM-boss om billet-priser: Vi skulle have taget mere

Annonce:

United-fansene havde inden kampen lavet et banner med påskriften 'Scamdinavia', der henviste til den undren over, forskellen i billetprisen til FCMs' kamp mod Southampton i sommers og så den pris, som Uniteds fans måtte betale for at se yndlingene spille i Herning.

Duncan Drasko skriver også på Twitter, at det banner blev forsøgt fjernet, da det var blevet medbragt på stadion.

- Fansene skriver også, at banneret med 'Scamdinavia' blev forsøgt taget ned, er det noget, du kan be eller afkræfte?

- Det kan jeg ikke, for jeg ved det simpelthen ikke. Det er ikke noget, vi har bedt om at få gjort i hvert fald. Men hvis det er sket, så kan det muligvis være fordi, at det er et banner, som er ulovligt, fordi det indeholder et politisk statement, som UEFA nødigt vil have. Derfor kan en sådan beslutning muligvis være truffet ud for de regler, men jeg ved det som sagt ikke. Det er i hvert fald ikke noget, vi har dikteret, forklarer Jacob Jørgensen.

Billetprisen fortryder de fortsat ikke hos FC Midtjylland.

2-1-sejren i går aftes skabte samtidig en grobund for, at FCM kan fuldbyrde en Europa League-sensation og slå mægtige Manchester United ud.

Annonce:

Se reaktioner fra Sisto og Kian Hansen her

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: