Se den vilde video: Hooligans amok midt i København

Onsdag aften røg danske og franske fodboldbøller i flæsket på hinanden i København. Nu er slagsmålet dukket op på Facebook

Det er angiveligt FCK-fans, der angriber Bordeaux-tilhængere midt i København. Video: Privat

Der er dem, der varmer op til en fodboldkamp med et par bajere og en pølse inden kickoff.

Og så er der dem, som mødes aftenen før, for at tæske hinanden sønder sammen.

Onsdag aften valgte en gruppe fodboldbøller, angiveligt FCK-hooligans, den sidste løsning, da de omkring klokken 22 gik til angreb på en gruppe Bordeaux-fans, der var samlet på et hotel i Adelgade i det indre København.

Et slagsmål, der blev fanget på video og siden delt på Facebook-siden Hooligans TV. Du kan se de voldsomme billeder øverst i denne artikel.

 

På videoen kan man se, hvordan der bliver uddelt slag og spark, ligesom der på et tidspunkt bliver kastet en cykel efter franskmændene, inden de danske slagsbrødre tilsyneladende stikker af fra stedet.

Selvom flere franskmænd pådrog sig kvæstelser, er samtlige involverede fortsat på fri fod.

- Der er ingen anholdte i sagen. Det er vores foreløbige opfattelse, at det er fans og hooligans fra FCK, som kom op at slås med de franske fodboldfans. Vi sendte en større styrke til stedet, og roen var genoprettet omkring midnat, oplyste vagtchef ved Københavns Politi, Kristian Rohdin, torsdag til Ekstra Bladet.

 

For de lokale beboere var slagsmålet en voldsom oplevelse.

- Jeg hører først nogle høje brag som fyrværkeri, eller hvis nogle meget store metalplader vælter. Fra mit vindue kan jeg se en gruppe af yngre mænd i sorte hættetrøjer, der står ved Posterland-butikken. Kort efter kommer der fire politibiler ad Gothersgade med udrykning. To af dem kører ned ad Adelgade og to kører ned til Nyhavn, fortalte Esben Bech, der bor i Gothersgade, onsdag.

Torsdag aften mødes FCK og Bordeaux i Parken i en kamp i Europa League.

Foto: Anthon Unger 112 - 13. dec. 2018 - kl. 04:53 Flere franskmænd kvæstet efter stort fodbold-slagsmål

Foto: Anthon Unger. 112 - 12. dec. 2018 - kl. 22:23 Kæmpe slåskamp midt i København: - Vi er der med alt hvad vi har

Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere